Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Αποτελέσματα διαγωνισμού προσκλήσεων για τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στον Ορφέα

Ύστερα από κλήρωση μέσω του ιστότοπου random.org ανακοινώνονται ο δύο τυχεροί που θα παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στον Ορφέα.

Αποτελέσματα διαγωνισμού προσκλήσεων για τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στον Ορφέα

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, για μία ακόμη παράσταση στις 19/3 στα Victoria Cinemas Orfeas, με την επετειακή παράσταση stand up comedy “1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά”, σε κείμενα του Πιτσιρίκου.   1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά Χριστόφορος Ζαραλίκος Κείμενο: Πιτσιρίκος - Χριστόφορος Ζαραλίκος Κέρκυρα - Victoria Cinemas Ορφέας Σάββατο 19 Μαρτίου στις 21:30 Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος συναντά για δεύτερη φορά την «καυστική» πένα του Πιτσιρίκου και μας παρουσιάζουν την νέα Stand Up Comedy παράσταση «200 Χρόνια Δανεικά» Ο Πιτσιρίκος και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν πατριωτικό παρών στους εορτασμούς για τα διακόσια χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και αποφάσισαν να γράψουν την παράσταση με τίτλο «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά». Βάζοντας τον πήχη ψηλά φιλοδοξούν να προσφέρουν περισσότερο γέλιο απ’ ότι οι επίσημες εκδηλώσεις του κράτους, σχεδόν αδύνατο σύμφωνα με ειδικούς εορτοσιολόγους. Στην απρόβλεπτη και προκλητική Stand Up Comedy παράσταση θα υπάρχει - όπως πάντα - κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα! Στην παράσταση συμμετέχουν: μέλη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο : Πιτσιρίκος - Χριστόφορος Ζαραλίκος

Ηχοληψία – video - προβολές: Άρης Πρόδρομος

Info: Χριστόφορος Ζαραλίκος – «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά»

Ημέρα: Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Έναρξη: 21:30

Διάρκεια: 90 λεπτά

Τόπος: Κινηματοθέατρο Ορφέας - Κέρκυρα.

Εταιρία παραγωγής: TMR Entertainment group Εισιτήρια προπωλούνται μέσω www.hahcomedy.com & viva.gr Link προπώλησης: https://www.hahcomedy.com/.../zaralikos-1821-2021-diakosa... Πληροφορίες: Τηλ.: 2114185217
 

Νικητές:

1. Αριθμός συμμετοχής: 72

Ον/μο: Αρ*** Γου**

2. Αριθμός Συμμετοχής: 54

Ον/μο: Ευ**** Κο****

3. Αριθμός Συμμετοχής: 70

Ον.μο: Κυ*** Αγγ*** Μεσ****

4. Αριθμός: Συμμετοχής: 56

Ον.μο:  Που*** Νικ****

Οι συμμετοχές ανήλθαν στις 79 και οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland News