Τι παίζει Σήμερα

Pokerface @Σινέ Ορφεύς, 1-7/12

Ώρα έναρξης: 22:00

Latin Fiesta @ Cygnus, 07/12/2022

Ώρα έναρξης: 20:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Pierre Littig Photography: Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας

Η φωτογραφία είναι ένα πολυδιάστατο μέσο που καταγράφει αντικειμενικά τον κόσμο, προβάλλοντας την ίδια στιγμή την υποκειμενικότητα του φωτογράφου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αδιαμφισβήτητο ντοκουμέντο όπως οι φωτογραφίες διαβατηρίου, ως πληροφορία όπως οι εικόνες ειδήσεων, αλλά και ως καθ΄ όλα προσωπική δημιουργία όπως οι εικόνες που εκτίθενται σε μουσεία και αίθουσες τέχνης. Η ελευθερία που επιτρέπει η φωτογραφία στον χειριστή της έπειτα από τον κατάλληλο χειρισμό, τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο, γίνεται σχεδόν απεριόριστη.

Pierre Littig Photography: Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας

Ο φωτογράφος Pierre Littig ειδικεύεται στην αρχιτεκτονική φωτογραφία καθώς και στην εναέρια φωτογραφία και βιντεοσκόπηση με χρήση drone (με πλήρωση όλων των απαιτούμενων νομοθετικών προδιαγραφών και πιστοποίηση επάρκειας χειριστή Α1/Α2/Α3 Υ.Π.Α και EASA). Επίσης, ειδικεύεται στην διαφημιστική φωτογραφία ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων και επιχειρήσεων εστίασης μέσα από στοχευμένες παρουσιάσεις τους.

Ο Pierre Littig είναι απόφοιτος (Integrated Master) του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στον φωτογραφικό κύκλο μαθημάτων και πτυχιακή στη Φωτογραφία. Έχει πολυετή εμπειρία στην Αρχιτεκτονική, Αρχαιολογική και Διαφημιστική Φωτογραφία, αλλά και συνεργασία με αναγνωρισμένους ευρωπαϊκούς οίκους δημοπρασιών και εταιρίες φωτογραφικών υπηρεσιών. Τέλος, είναι κάτοχος του πλήρους ειδικού εξοπλισμού που απαιτείται για την εξασφάλιση υψηλού ποιοτικού επιπέδου εικόνων για την επαγγελματική παρουσίαση κτιρίων, προϊόντων και επιχειρήσεων.

Pierre Littig Photography: Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας

Σύμφωνα με τον Pierre Littig είναι καθοριστική η εικαστική ποιότητα της φωτογραφικής εικόνας, για την επίτευξη του αναμενόμενου αποτελέσματος.
Γίνονται αμέσως εμφανείς οι διαφορές στη δουλειά διαφορετικών φωτογράφων ακόμα και πάνω στο ίδιο αντικείμενο με αποτέλεσμα την περισσότερο ή λιγότερο ικανοποιητική προβολή των καταστάσεων που οι ίδιοι καλούνται να παρουσιάσουν. Η χρήση της κατάλληλης φωτογραφικής προσέγγισης αποτελεί πρωτεύοντα παράγοντα για τη σωστή παρουσίαση.
Μάθετε περισσότερα για τον επαγγελματία φωτογράφο Pierre Littig και ανακαλύψτε τα θαυμάσια φωτογραφικά έργα του στην ιστοσελίδα: pierrelittig.com

Pierre Littig Photography

Pierre Littig Photography: Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας


Δ/νση: Αναστασίου Χειμαριού 4,
Μαντούκι, Κέρκυρα
Τηλ: 6970775663
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Websitepierrelittig.com
Facebook page: Pierre Littig Photography
Instagram: Pierre Littig Photography

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News