Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Παράλληλες Μητέρες @Σινέ Ορφεύς, 6-8/12

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 452

jeventimage

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

 

Δευτέρα 6/12 ως και Τετάρτη 8/12: 19:00

 

 

INFO:

Παράλληλες μητέρες (Parallel Mothers, 2021)
Σκηνοθεσία: Pedro Almodovar
Ηθοποιοί: Penélope Cruz, Milena Smit, Israel Elejalde, Aitana Sánchez-Gijón
Tags: δράμα
Διάρκεια: 120'
Κατάλληλο: -

 

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Δύο ετοιμόγεννες γυναίκες συμπίπτουν στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Και οι δύο δεν είχαν προγραμματίσει τις εγκυμοσύνες τους, και οι δύο είναι εκεί χωρίς τους πατεράδες των μωρών τους. Η μεγαλύτερη από τις δύο (Πενέλοπε Κρουζ), Τζάνις, δε μετανιώνει για την επιλογή της να γίνει μητέρα, αντίθετα είναι πανευτυχής. Η Άνα, από την άλλη, είναι έφηβη - και έντρομη και μετανιωμένη για αυτό που συμβαίνει. Η Τζάνις προσπαθεί να την ενθαρρύνει, όσο και οι δυο τους διασχίζουν σαν υπνωτισμένες τους διαδρόμους του νοσοκομείου. Τα λίγα λόγια που θα ανταλλάξουν στις ώρες αυτές θα δημιουργήσουν έναν πολύ στενό δεσμό ανάμεσα στις δυο τους, δεσμός ο οποίος αναπτύσσεται και περιπλέκεται, αλλάζοντας τις ζωές τους για πάντα.

 

OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis):


H πιο πρόσφατη ταινία του Pedro Almodovar, που άνοιξε το Σεπτέμβρη στο φεστιβάλ Βενετίας. Με τον ίδιο σε μεγάλη φόρμα, και το ίδιο και την πρωταγωνίστριά του, Penelope Cruz (που κέρδισε ήδη το βραβείο καλύτερης ηθοποιού στη Βενετία). Τα σχετικά θέματα του Ισπανού δημιουργού εδώ εμπλουτίζονται και με πολιτικά στοιχεία από το πρόσφατο παρελθόν της Ισπανίας. Από τις ταινίες που θα ακούσουμε περισσότερα στα αντίστοιχα βραβεία.
 

Μέτρα Ασφαλείας Σινέ Ορφεύς

Για την είσοδο στο χώρο του κιν/φου απαιτείται:

●Για τους 18 ετών και άνω: Είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού (ισχύει 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού)ή η επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημέρες μετά από αυτόν

● Από 4 έως 17 ετών με δήλωση αρνητικού self-test τελευταίου 24ωρου,ανεβασμένο στην πλατφόρμα. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

●Έντυπο ταυτοπροσωπίας (Ταυτότητα / διαβατήριο / φοιτητική ή μαθητική ταυτότητα)

● Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική

Για την δική σας ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας τα εκδοτήρια εισιτηρίων του κινηματογράφου ανοίγουν 30 λεπτά πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας. Για αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε να προσέρχεστε τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την προβολή

 

 

TRAILER:

Cine Ορφέας

Γερασίμου Ασπιώτη 1, Κέρκυρα, Κέρκυρα.
26610 39769

Πίσω

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips