Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

O άνθρωπος του Θεού @Σινέ Ορφεύς, 29-30/11

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 6350

jeventimage

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 

 


Δευτέρα 29/11 - Τρίτη 30/11: 18:45


 

INFO

Ο άνθρωπος του Θεού (Man of God, 2021)
  Σκηνοθεσία:  Yelena Popovic
Ηθοποιοί: Άρης Σερβετάλης, Mickey Rourke, Alexander Petrov, Τώνια Σωτηροπούλου, Χρήστος Λούλης
Τags: θρησκευτική, κοινωνική, Ελλάδα
Διάρκεια: 109'
Κατάλληλο: Για όλους/ες
 

 

Μέτρα Ασφαλείας Σινέ Ορφεύς

Για την είσοδο στο χώρο του κιν/φου απαιτείται:

● Για τους άνω των 18 ετών: Είναι υποχρεωτκή η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού (ισχύει 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού) ή η επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημέρες μετά από αυτόν
 
● Από 4 έως 17 ετών με δήλωση αρνητικού self-test τελευταίου 24ωρου,ανεβασμένο στην πλατφόρμα.Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.
 

●Έντυπο ταυτοπροσωπίας (Ταυτότητα / διαβατήριο / φοιτητική ή μαθητική ταυτότητα)

● Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική

Για την δική σας ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας τα εκδοτήρια εισιτηρίων του κινηματογράφου ανοίγουν 30 λεπτά πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας. Για αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε να προσέρχεστε τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την προβολή

Aγορά εισιτηρίων ηλεκτρονικά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Κάντε Κλικ Εδώ

 

 

ΥΠΟΘΕΣΗ:
 

Η δημοτικότητα του Αγίου Νεκτάριου Μητροπολίτη Πενταπόλεως προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενοος Πατριάρχης Αιγύπτου, μέρος του κλήρου τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική, γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Ο φόρτος εργασίας όμως τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα, όπου ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια, το οποίο χάρη στη φήμη του μεγαλώνει. Η μονή όμως δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο, λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

 

OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis)

 

Ταινία θρησκευτική, με αρκετό hype (και βραβείο κοινού στο φεστιβάλ της Μόσχας). Επρόκειτο να προβληθεί αρκετό καιρό πριν, αλλά λόγω πανδημίας καθυστέρησε. Το trailer υπόσχεται την ιστορία ενός μοναχικού υπερασπιστή της πίστης απέναντι στο κατεστημένο. Κράχτης ο Mickey Rourke και η μουσική του Zbigniew Preisner. Σκηνοθετεί η Σέρβα ηθοποιός και σκηνοθέτρια Yelena Popovic.

 

TRAILER

 

 

Aγορά εισιτηρίων ηλεκτρονικά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Κάντε Κλικ Εδώ

 

Cine Ορφέας

Γερασίμου Ασπιώτη 1, Κέρκυρα, Κέρκυρα.
26610 39769

Πίσω

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips