Τι παίζει Σήμερα

Cine Ορφεύς
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Έκθεση γλυπτικής «Γλυπτική σε μάρμαρο» στον Κήπο του Λαού, 01-31/10/2022

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 271

jeventimage

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας υποδέχεται τον Θεόδωρο Παπαγιάννη και φιλοξενεί την έκθεση γλυπτικής με τίτλο «Γλυπτική σε μάρμαρο» για ολόκληρο τον Οκτώβριο στον καταπράσινο Κήπο του Λαού.

Διάφορα είδη μαρμάρων που παράγει η χώρα μας παίρνουν μορφή και μέσα από 10 γλυπτά  δίνουν καλλιτεχνική υπόσταση σε μνήμες και βιώματα του γλύπτη απεικονίζοντας αγαπημένα του θέματα όπως, μεταξύ άλλων, το ζευγάρι και τα πουλιά.

Ο Θεόδωρος Παπαγιάννης, ομότιμος Καθηγητή της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών, πρωταγωνιστεί στη διοργάνωση Συμποσίων Γλυπτικής σε πολλές πόλεις της Ελλάδος και της Κύπρου δημιουργώντας μεγάλα γλυπτά στον δημόσιο χώρο ενώ συνεργάζεται με πολλές Σχολές Καλών Τεχνών της Ευρώπης, και ειδικά τη Σχολή του Βερολίνου και της Brera, με τους καθηγητές David Evison και Paolo Galerani, δημιουργωντας workshops σε ομάδες σπουδαστών.

«Γλυπτική σε μάρμαρο». Εκεί όπου η πρώτη ύλη αποκτά μορφή και γίνεται τέχνη, εκεί όπου η τέχνη αλληλεπιδρά με τον περιβάλλοντα χώρο η εμπειρία του επισκέπτη συνιστά μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

1-31 Οκτωβρίου στον Κήπο του Λαού στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News