Τι παίζει Σήμερα

 • #DEALIFE: δείπνο δύο ατόμων με ελεύθερη επιλογή από το μενού στο εστιατόριο Kaiser Bridge
   
  Μόνο:65€
  Αρχική αξία90€
  Έκπτωση28%
  Δείτε το
 • pouliasi 130319
 • prenatal 2021
 • profi 111119
 • RENT EVENT 24022016

Θεαματική η συμμετοχή στον φετινό Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Μπρίντιζι-Κέρκυρα

Θεαματική συμμετοχή με περισσότερα από 100 σκάφη αναμένεται να έχει και η φετινή 34η συνδιοργάνωση του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Μπρίντιζι – Κέρκυρα που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 16-18 Ιουνίου με αφετηρία το λιμάνι του Μπρίντιζι και τερματισμό μέσω Ότραντο την Κασσιόπη της Κέρκυρας. Στο πηδάλιο αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας βρίσκονται από το 2015 ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών, που πήρε τη σκυτάλη από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας, και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος του Μπρίντιζι (Circolo DellaVela Brindisi).

Θεαματική η συμμετοχή στον φετινό Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Μπρίντιζι-Κέρκυρα

Πριν από 34 ολόκληρα χρόνια, με σημείο εκκίνησης την αγάπη τους για την ιστιοπλοΐα και τη λεκάνη της Αδριατικής, Ιταλοί και Κερκυραίοι ιστιοπλόοι, μέλη των τότε ομίλων Π.Ο.Ι.Α.Θ.  & LEGA NAVALE ITALIANA, επιχείρησαν για πρώτη φορά τον διάπλου στο πλαίσιο αγώνα.  Από τότε οι συμμετοχές αυξάνονται κάθε χρόνο με αποκορύφωμα τον αγώνα του 2016, όταν στη Μαρίνα Γουβιών, το σημείο ελλιμενισμού των σκαφών του αγώνα, φιλοξενήθηκε ο αριθμός-ρεκόρ των  132 σκαφών από εννέα κράτη ενώ μέχρι και πέρυσι οι συμμετοχές  ξεπέρασαν τα 100 σκάφη.

Θεαματική η συμμετοχή στον φετινό Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Μπρίντιζι-Κέρκυρα

Επιδίωξη των ανθρώπων του ΙΟΜΑΓ, πέραν της άψογης διοργάνωσης, είναι και η αύξηση του αριθμού των σκαφών που ξεκινούν από την Κέρκυρα για να συμμετέχουν στον αγώνα. Το 2017 οι συμμετοχές αυτές έφτασαν τις οκτώ. Ιδιαίτερη χαρά στο Κερκυραϊκό κοινό χάρισε πριν δύο χρόνια, η πρωτιά του αθλητή του ΙΟΜΑΓ Μιχάλη Τσατσόπουλου, για 2η φορά μετά από 30 χρόνια, στη γενική κατάταξη με το σκάφος RUSH. 

Θεαματική η συμμετοχή στον φετινό Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Μπρίντιζι-Κέρκυρα

Ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Μπρίντιζι – Κέρκυρα έχει γίνει θεσμός στο νησί της Κέρκυρας και προσελκύει ετησίως πάνω από 1000 επισκέπτες, πληρώματα και συνοδούς. Ανάμεσά τους, αθλητές διεθνούς βεληνεκούς, ολυμπιονίκες, αλλά και σημαντικοί αθλητικοί παράγοντες. Αναγνωρίζοντας τη σημασία του αγώνα ως μοχλό προώθησης του αθλητικού τουρισμού για τον οποίο το νησί προσφέρεται ποικιλοτρόπως, γνωστές τοπικές επιχειρήσεις αλλά και φορείς έχουν σταθεί στο πλάι των συνδιοργανωτών [ΔΟΠΑΠ Κέρκυρας, ΕΛΙΝΟΙΛ, Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, DAESΑσφαλιστική, CorfuFishFarms, CorfuBeer, KontokaliBayHotel, Aquacraft]και η λίστα μεγαλώνει.

Ιδιαίτερα σημαντική στην όλη προσπάθεια είναι η υποστήριξη της Μαρίνας Γουβιών τόσο στην υποδοχή και την φιλοξενία των σκαφών που συμμετέχουν στον αγώνα μετά τον τερματισμό τους όσο και στην οργάνωση της τελετής απονομής των επάθλων, παρουσία των αρχών του νησιού, που εξελίσσεται κάθε χρόνο σε μια γιορτή συνένωσης όλων των ανθρώπων της θάλασσας.

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News