Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Προσφορές στην Ακτοπλοϊκή και Οδική Μετακίνηση για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Κέρκυρας

«2ος αγώνας Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας – Corfu Half Marathon 29/09/2019»

Προσφορές σε μετακινήσεις και διαμονές για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Κέκρυρας!

  • 30% Έκπτωση στην Ακτοπλοϊκή μετακίνηση προσώπων & 50% στην μετακίνηση ΙΧ
  • 50% Έκπτωση στη μετακίνηση με το Αστικό & Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας
  • 20% Έκπτωση στη διαμονή στα συνεργαζόμενα καταλύματα

Προσφορές στην Ακτοπλοϊκή και Οδική Μετακίνηση συμμετεχόντων:

Η Ο.Ε. του Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας 2019 ανακοινώνει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα που έχουν σε σημαντικές εκπτώσεις στην ακτοπλοϊκή και οδική μετακίνηση προκειμένου να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Corfu Half Marathon.

Προσφορές στην Ακτοπλοϊκή και Οδική Μετακίνηση για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Κέρκυρας

Στην ακτοπλοϊκή μετακίνηση με την «Kerkyra Lines» παρέχεται στους συμμετέχοντες και τα συνοδευτικά πρόσωπα :

  • 30% έκπτωση για τη μετακίνηση των προσώπων.
  • 50% έκπτωσηστη μεταφορά των ΙΧ.

Για να τύχουν οι ενδιαφερόμενοι την έκπτωση θα πρέπεινα εκδώσουν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά στο kerkyralines.com

Στην οδική μετακίνηση με το «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Κέρκυρας», Επίσημος Φορέας Υπεραστικής Μετακίνησης, παρέχεται στους συμμετέχοντες δρομείς και σε ένα (1) συνοδευτικό τους πρόσωπο 50% έκπτωση επί του εισιτηρίου της διαδρομής στα τακτικά δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για όλους τους προορισμούς της Κέρκυρας. Η προσφορά ισχύει από την Πέμπτη 26/09 μέχρι Δευτέρα 30/09/19.

Οι ενδιαφερόμενοι για να τύχουν την έκπτωση του 50%, θα πρέπει να προσκομίσουν στα εκδοτήρια την επιβεβαίωση της ολοκληρωμένης εγγραφής που λάβανε ηλεκτρονικά από την Ο.Ε. για τη συμμετοχή τους στον Ημιμαραθώνιο μαζί με την ταυτότητα τους.

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια: https://greenbuses.gr/el/routes-gr

Στην οδική μετακίνηση με το «Αστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας, Επίσημος Φορέας Αστικής Μετακίνησης,παρέχεται στους συμμετέχοντες δρομείς, Κριτές και Εθελοντές 50% έκπτωσηπου θα συμπεριλαμβάνειεισιτήριο προσφοράς για τις 28/09/19 ημέρα Σάββατο και29/09/2019 ημέρα Κυριακή στα τακτικά δρομολόγια για όλους τους προορισμούς της Κέρκυρας.

Οι ενδιαφερόμενοι για να τύχουν την έκπτωση του 50%, θα πρέπει να προσκομίσουνστα εκδοτήρια έγγραφο της Οργανωτικής Επιτροπής.

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ: http://www.astikoktelkerkyras.gr/dromologia-w-40407.html

Προσφορές στη Διαμονή των συμμετεχόντων:

Η Οργανωτική Επιτροπή έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας και συγκεκριμένα με τα παρακάτω καταλύματα τα οποία προσφέρουν 20% έκπτωση στη διαμονή μετά από απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάλυμα.

 

Συνεργαζόμενα καταλύματα:

τηλ.: 2661058351, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ.: 2661071005 , email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

τηλ.: 2661049300 , email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ.: 2663029511 , email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ.: 2663029390 , email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ.: 2661040353, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ.: 2661036871

τηλ.: 2661099000, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ.: 2661033885-8, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους παραπάνω υποστηρικτές για την εξαιρετική υποστήριξη τους στο μεγάλο αθλητικό, συμμετοχικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός της Κέρκυρας.

Προσοχή:

Όλοι οι συμμετέχοντες, καλούνται να παραλάβουν το υλικό τους από το Κέντρο Εγγραφών του αγώνα. Το Κέντρο Εγγραφών θα λειτουργήσει στα γραφεία του ΔΟΠΑΠ (Πύλη Αγ. Νικολάου – Φαληράκι) στον1ο όροφο.

Ημέρες και ώρες: Παρασκευή 27.09.19 & Σάββατο 28.09.19, από τις11:00 μέχρι τις19:00.

Εναλλακτικά για όποιον δεν έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί το Κέντρο Εγγραφών, θα λειτουργήσει γραμματεία αγώνα την Κυριακή(29/09/19) των αγωνιστικών εκδηλώσεων στο Λιστόν από τις 07:45- 11:00.

Για πληροφορίες & εγγραφές: www.corfuhalfmarathon.grwww.facebook.com/CorfuHalfMarathon

Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας 2019 και παράλληλοι αγώνες 5χλμ., 3 χλμ. και 1.000μ.

«Το νησί των Φαιάκων σε περιμένει να ζήσεις τη δική σου δρομική εμπειρία!»

Δείτε το Τηλεοπτικό ΣΠΟΤ CorfuTVSpot προβολής του Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας

 

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News