Τι παίζει Σήμερα

Μία στήλη με θέματα υγείας για την Κέρκυρα, τους Κερκυραίους και για όλη την Ελλάδα. Υγεία Κέρκυρα.
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Poly Fiber Lifting, η νέα μέθοδος για Face Lifting χωρίς νυστέρι

Poly Fiber Lifting, η νέα μέθοδος για Face Lifting χωρίς νυστέρι

Η χαλάρωση αποτελεί ένα από τα πιο συχνά προβλήματα στην αισθητική του προσώπου σε γυναίκες και άντρες, συνήθως μετά την ηλικία των 40. Μια νέα μέθοδος διόρθωσης χαλάρωσης προσώπου χωρίς νυστέρι, η PolyFiberLifting, έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε ως τώρα για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

Δοκιμασμένο και ασφαλές

Για τη νέα θεραπεία χρησιμοποιούνται ίνες πολυγαλακτικού, ένα πολύ δοκιμασμένο υλικό και έχει αποδείξει την ασφάλειά του. Με το PolyFiberLiftingδημιουργείται νέα εσωτερική στήριξη στο δέρμα του προσώπου και ίνες κολλαγόνου.

Απλά, γρήγορα, χωρίς νυστέρι, χωρίς αναισθησία

Η τοποθέτηση των ινών πολυγαλακτικού είναι απλή και γίνεται στο χώρο του ιατρείου, χωρίς να απαιτείται γενική αναισθησία. Η διαδικασία διαρκεί συνήθως 20λεπτά και το άτομο μπορεί να εμφανιστεί άμεσα στο περιβάλλον του.

 

Poly Fiber Lifting, η νέα μέθοδος για Face Lifting χωρίς νυστέρι

 

Διάρκεια και χαμηλό κόστος

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και διαρκεί περίπου ένα χρόνο. Το κόστος είναι αρκετά χαμηλό σε σχέση με το κόστος του FaceLifting.

«Αυτό που θέλουν οι γυναίκες»

«Ανέκαθεν αναζητούσαμε μια διαδικασία που να είναι απλή, γρήγορη, χαμηλού κόστους ασφαλής και φυσικά αποτελεσματική, για να αντικαταστήσουμε το κλασικό FaceLift. Τώρα μπορούμε να εφαρμόσουμε τη διαδικασία PolyFiberLiftingγια να επιτύχουμε «αυτό που θέλουν οι γυναίκες» για να αντιμετωπίσουμε με χαλάρωση στο πρόσωπό τους» επισημαίνει ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος.

Που κάνουμε Poly Fiber Lifting

Η διαδικασία λειτουργεί ως διόρθωση αλλά και ως πρόληψη ώστε να μην υπάρχει επιδείνωση της χαλάρωσης.

Οι περιοχές, που μπορούν να βελτιωθούν με τη μέθοδο Poly Fiber Liftingείναι οι παρειές (μάγουλα), ο λαιμός, τα ζυγωματικά, οι ρυτίδες στο άνω και κάτω χείλος.

Ο συνδυασμός της ευκολίας της διαδικασίας, της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας και του χαμηλού κόστους κάνει τα άτομα που έχουν υποβληθεί σε PolyFiberLiftingνα είναι διατεθειμένα να επαναλάβουν τη διαδικασία ακριβώς διότι έχουν ικανοποιηθεί από τα αποτελέσματα.

 

Poly Fiber Lifting, η νέα μέθοδος για Face Lifting χωρίς νυστέρι

Περισσότερες πληροφορίες-πηγή:

http://athanasioschristopoulos.com

Αθανάσιος Χριστόπουλος

Πλαστικός Χειρουργός

210-698 5678

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://πλαστικοςχειρουργος.gr

 

Ο πλαστικός χειρουργός κ. Αθαν. Χριστόπουλος είναι επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση» στην Αθήνα. Επισκέπτεται την Κέρκυρα σε τακτά χρονικά διαστήματα για προγραμματισμένα, ενημερωτικά ραντεβού. 

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News