Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Διαγωνισμός της Microsoft για νέους που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο

Η Microsoft δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, φοιτητές και απόφοιτους, από 13 έως και 25 ετών να καταθέσουν τις ιδέες τους για το πως θα μπορούσε να αλλάξει ο κόσμος. Αν έχετε μια καλή πρόταση, είτε έχετε αρχίσει να την υλοποιείται είτε θέλετε να το κάνετε, μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό συνεισφέροντας πιθανώς στην βελτίωση κάποια κατάστασης στην τοπική κοινωνία ή και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαγωνισμός της Microsoft για νέους που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο

Στην επίσημη σελίδα της Microsoft θα βρείτε πληροφορίες για το διαγωνισμό καθώς και τη φόρμα αίτησης για συμμετοχή στην οποία καταθέτετε την ιδέα σας απαντώντας σε λίγες ερωτήσεις στα αγγλικά.

Αν είστε στους 30 φιναλίστ θα κληθείτε να φτιάξετε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο θα παρουσιάζετε την ιδέα σας. Οι 15 συμμετέχοντες από κάθε ηλικιακή ομάδα(13-17 και 18-25) που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό, θα κερδίσουν ένα Surface Pro 3 με Office 365, ενώ οι 5 μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν ένα leadership-development ταξίδι στη Νικαράγουα, 2500$ σε μετρητά για να μπορέσουν να υλοποιήσουν την ιδέα τους, ένα Windows Phone καθώς και την ευκαιρία να συμμετέχουν ως εκπρόσωποι στο πρόγραμμα του Microsoft Youthspark.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 25η Μαρτίου.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.microsoft.com/youthsparkchallenge.

 

Σύνταξη: Χριστιάνα Παππά

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News