Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

DayRise: Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη για 7 ημέρες

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 2398

jeventimage

DayRise Holidays   Προσφορά Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη  

NEW YORK-NEW YORK 7μέρες - Αναχώρηση από: Κέρκυρα - 24-12-2015

Τιμή  € 1230 κατ, άτομο 

 

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ!
New York by-night διάρκειας 3ωρών για
φωτογραφίες με πολυτελές πούλμαν
 Εκπτωτική κάρτα 10% απεριορίστων αγορών στο πολυκατάστημα Macy'sü
 Ξενάγηση νότιου Μανχάττανü
 Είσοδος και επίσημη ελληνόφωνη ξενάγηση στο μουσείο Metropolitanü
 Διαμονή σε τρία επιλεγμένα κεντρικότατα ξενοδοχείαü 
 Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας (Ellis Island)ü
 Δυνατότητα συμμετοχης στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννωνü & Πρωτοχρονιάς με κληρώσεις & δώρα

 Περιήγηση στη γέφυρα του Μπρούκλινü
 Έλληνας ξεναγός και συνοδός καθημερινά μαζί σαςü

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα: Νέα Υόρκη Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, τελευταίες οδηγίες και πτήση για τη Νέα Υόρκη. Εκεί μας περιμένει η θρυλική «New York –New York» η πόλη με τα χίλια πρόσωπα που όλοι γνωρίζουμε από τις ταινίες στο σινεμά και έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την φαντασία των σύγχρονων ανθρώπων. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην καρδιά του Μανχάταν. Λίγο αργότερα θα ξεκινήσουμε τον περίπατο με τον ξεναγό μας για μια πρώτη γνωριμία με την πιο συναρπαστική πόλη του πλανήτη.

 

2η ημέρα: Νέα Υόρκη - Ξενάγηση και βραδινή Νέα Υόρκη (New York by night) Σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη από τις δύο ξεναγήσεις των αξιοθέατων για τα οποία φημίζεται η πόλη. Θα δούμε το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου με τις καραβέλες του, το Λίνκολν Σέντερ (Μετροπόλιταν Όπερα - Φιλαρμονική), το Σέντραλ Παρκ, το μέρος όπου έζησε ο John Lennon (Ντακότα), το Πανεπιστήμιο Columbia, το μνημείο του στρατηγού Γκραντ, το Χάρλεμ και το Apollo theater στην σκηνή του οποίου έχουν ανέβει όλοι οι ημίθεοι της τζαζ, την 5η λεωφόρο με τα παγκοσμίως γνωστά καταστήματα οίκων μόδας. Συνεχίζεται η ξενάγηση μας στο Ροκφέλερ Σέντερ, την Τάιμς Σκουέρ και το Μπρόντγουεϊ, και κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας έχουμε ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο. Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο μας με πολυτελές πούλμαν και ετοιμαζόμαστε για να δούμε τις πιο εντυπωσιακές εικόνες της φωτισμένης Νέας Υόρκης. Θα επισκεφτούμε το Μπρούκλιν, τις γέφυρες που ενώνουν το Μανχάταν με την υπόλοιπη Νέα Υόρκη και θα έχουμε την ευκαιρία να κατεβούμε για να τραβήξουμε τις καλύτερες φωτογραφίες. Στη συνέχεια θα περάσουμε από γειτονιές που φωτίζονται όσο καμιά άλλη περίοδο του χρόνου, καθώς οι κάτοικοι φωταγωγούν τα σπίτια τους με εκατοντάδες χιλιάδες λαμπιόνια, πλημμυρίζοντας την περιοχή με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Για το τέλος, τι καλύτερο από λίγη διασκέδαση: Θα σταματήσουμε στην περιοχή Chelsea όπου χτυπάει η καρδιά της νυχτερινής ζωής στη Νέα Υόρκη. Η περιοχή κατακλύζεται από τα καλύτερα εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ. Όσοι το επιθυμούν, θα μείνουν για φαγητό, ποτό ή ένα σπάνιο κοκτέιλ. Οι υπόλοιποι επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο, το οποίο είναι μόλις 10-15 λεπτά μακριά.

 

3η ημέρα: Νέα Υόρκη – Ξενάγηση και κρουαζιέρα Συγκέντρωση στο λόμπυ του ξενοδοχείου για το δεύτερο μέρος της ξενάγησης της πόλης με το Γκρίνουιτς Βίλατζ, το Ηστ Βίλατζ , Το N.Y.U , το Σόχο, τη Μικρή Ιταλία, την Τσάινα Τάουν και τη Γουωλ Στριτ. Το σημείο μηδέν, όπου έχει δημιουργηθεί ένα μνημείο αντάξιο της σημασίας της 11ης Σεπτεμβρίου, το Οικονομικό Κέντρο, το Μπάτερυ Παρκ όπου θα δούμε από μακριά ξανά το Άγαλμα της Ελευθερίας. Θα κατευθυνθούμε παράλληλα με τον ποταμο East περνώντας απο τις προβλήτες του Ανατολικού Μανχάτταν με θέα την κρεμαστή γέφυρα του Μπρούκλιν. Θα συνεχίσουμε με μία επίσκεψη στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, ενώ η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται με την κρουαζιέρα γύρω από το νησί του Μανχάταν, όπου μπορείτε να δείτε το ιστορικό Έλλις Άιλαντ, το Άγαλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στο λιμάνι, το Στέιτεν Άιλαντ και την μεγάλη γέφυρα Βερενζάνο. Φυσικά θα περάσουμε κάτω από τις διάφορες μικρές και μεγαλύτερες παλαιές και νεότερες γέφυρες και πάνω από τα πολλά τούνελ που συνδέουν το Μανχάταν με την γύρω περιοχή και φυσικά την διπλανή Πολιτεία του Νew Jersey. Έτσι, θα έχουμε πλέον μία πολύ καλή ευκαιρία να φωτογραφήσουμε από μακριά το Μανχάταν με τους ουρανοξύστες. Επιστροφή με τα πόδια ή με ταξί. Για το βράδυ προτείνουμε να δείτε μία από τις πολλές παραστάσεις Μιούζικαλ στα φημισμένα θέατρα του Μπρόντγουεϊ. Για τη βραδινή σας έξοδο προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα από τα υπέροχα cocktail bar, Jazz bar και εστιατόρια της Meatpacking District καθώς και κοντινές περιοχές Soho, Little Italy, Tribecca, τα bar των οποίων στον υψηλότερο όροφο των κτιρίων προσφέρουν μαγευτική θέα του φωτισμένου Μανχάτταν.



4η ημέρα: Νέα Υόρκη – Επίσκεψη και ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην τέχνη και τον πολιτισμό. Είναι σχεδόν αδιανόητο να παραβλέψουμε πως στην πόλη της Νέας Υόρκης βρίσκονται συγκεντρωμένα τόσα πολλά έργα ανεκτίμητης αξίας. Έτσι, επιβιβαζόμαστε στο μετρό και αναχωρούμε με τον ξεναγό μας για το μακραν πιο ενδιαφέρον και πλούσιο μουσείο των ΗΠΑ. Είναι το τρίτο σε επισκεψιμότητα μουσείο στον κόσμο, μετά το Λούβρο και το Βρετανικό μουσείο και βεβαίως αναφερόμαστε στο Metropolitan Museum of Art. Εκεί θα μας περιμένει επίσημος ξεναγός του μουσείου για να μας παρουσιάσει τα σημαντικότερα εκθέματα του Μουσείου και να μας δώσει τις πληροφορίες που μόνο οι ειδικευμένοι γνώστες μπορούν. Καθώς το μουσείο είναι ανεξάντλητο, με το τέλος της ξενάγησης μας θα είμαστε ελεύθεροι να περιπλανηθούμε στη μαγεία της τέχνης για όσο ακόμα το επιθυμούμε, ή ακόμα και να χαλαρώσουμε με μια βόλτα στο Σεντραλ Παρκ που απλώνεται μπροστά μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ατομικά, είτε με τα πόδια, είτε πολύ εύκολα με τη συγκοινωνία. Όσοι δεν ακολουθήσουν την επίσκεψή μας, εναλλακτικά μπορούν να εκμεταλλευτούν την ημέρα στη στολισμένη Νέα Υόρκη, επισκεπτόμενοι το φημισμένο παγοδρόμιο και το επιβλητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.



5η ημέρα: Νέα Υόρκη - Woodbury Commons Outlets (προαιρετικά) Ελεύθερη ημέρα. Προτείνουμε μια επίσκεψη στο μεγαλύτερο, εντυπωσιακότερο, και πλουσιότερο εμπορικό κέντρο, το περίφημο Woodbury Commons. Μόλις 1 ώρα περίπου έξω από τη Νέα Υόρκη, όπου υπάρχουν όλα τα αντικείμενα του πόθου σε τιμές που δεν μπορείς να πιστέψεις. Διακόσια είκοσι και πλεον ονόματα της μόδας θα βρεθούν στη διάθεση σας. Από Gucci, Escada, Nike, Ralph Lauren, Donna Karan, Calvin Klein, Gap σε απίστευτη ποικιλία. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό των Αμερικανών, επιλέγουν το συγκεκριμένο μέρος για τις αγορές τους. Μαζί με τη συμμετοχή σας, παίρνετε και το VIP Coupons Book αξίας 20$, για επιπλέον προνόμια και εκπτώσεις. Αν πάλι οι αγορές δε σας συγκινούν, προτείνουμε μια βόλτα στο Soho, στο Chelsea με την τοπική του αγορά και στο East village, όπου μέχρι το 1900 κατοικούσε η υψηλή κοινωνία, στη συνέχεια μετανάστες και από την δεκαετία του '50 και μετά η περιοχή έγινε η Μέκκα για την γενιά των Μπιτλς, τους χίπις και τους πανκ. Το East village μετατράπηκε σε ένα εργαστήριο πειραματισμού και νέων τάσεων.


6η – 7η ημέρα: Περίπατος στη γέφυρα του Μπρούκλιν και πτήση επιστροφής Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική, είναι η τελευταία στην πόλη της Νέας Υόρκης. Καθώς η πτήση μας είναι το απόγευμα, θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε με τον ξεναγό μας στη γέφυρα του Μπρούκλιν και να βγάλουμε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο με το μετρό και προετοιμασία για το αεροδρόμιο. Πάντα έχουμε την αίσθηση ότι πρέπει να ξαναέλθουμε γιατί οι μέρες ποτέ δεν φθάνουν και κάτι ακόμη θέλουμε να δούμε. Συγκέντρωση στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Αφού περάσουμε τις διατυπώσεις και εφόσον υπάρχει ακόμη χρόνος κάποια σύντομη βόλτα στα καταστήματα των duty free, αναχωρούμε για την έξοδο που μας οδηγεί στο αεροπλάνο και το ταξίδι της επιστροφής. Άφιξη στην πόλη από την οποία ξεκινήσαμε με πλούσιες εμπειρίες από την πόλη που την ονομάζουν το «Μεγάλο Μήλο» και που πλέον γνωρίζουμε γιατί ονομάστηκε έτσι.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης • 5 διανυκτερεύσεις στο κεντρικότατο ξενοδοχείο 4* New York Marriott East Side χωρις πρωινο • 2 ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα • Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας (Ellis Island) • Εισιτήριο εισόδου και ελληνόφωνη ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan • Νέα Υόρκη by night με πούλμαν διάρκειας 3 ωρών • Περίπατος στη γέφυρα του Μπρούκλιν • Ελληνόφωνος αρχηγός - ξεναγός • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εντός Αμερικής • Φ.Π.Α , Ταξιδιωτικά έντυπα • Μινι ταξιδιωτικός οδηγός Νέας Υόρκης – Η.Π.Α. • 10% εκπτωτική κάρτα στο πολυκατάστημα Macy's • Δυνατότητα συμμετοχής στο φημισμένο ρεβεγιόν μας Χριστουγέννων.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 

Φόροι αεροδρομίων, έξοδα ΕΣΤΑ, ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια (δείτε τιμοκατάλογο) • Φιλοδωρήματα - αχθοφορικά τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά, στον ξεναγό της εκδρομής

Dayrise Holidays

Αγίας Σοφίας 1, Κέρκυρα.
+30 2661401851, +30 6932658066
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Προβεβλημένες Αγγελίες

  1. Ζητούνται συνεργάτες από την Aqualand Corfu Waterpark 19.04.24
  2. Ζητείται οδηγός Β κατηγορίας από τουριστικό γραφείο στο κέντρο 19.04.24
  3. Ζητούνται υπάλληλοι γραφείου από την Greenmotion 19.04.24
  4. Ζητούνται πωλητές/πωλήτριες από το κατάστημα Mythiko 19.04.24
  5. Ζητείται υπάλληλος γραφείου 19.04.24
  6. Ζητείται πωλητής/τρια από κοσμηματοπωλείο στο κέντρο 19.04.24
  7. Ζητείται προσωπικό από το εστιατόριο Artisti 19.04.24
  8. Ζητείται άτομο για κρύα κουζινα/λάντζα από καφέ στη Μαρίνα Γουβιών 19.04.24
  9. Ζητείται σερβιτόρος/α από καφετέρια στη Μαρίνα Γουβιών 19.04.24
  10. Ζητείται πωλήτρια από το Nostos Delissimo στο κέντρο 19.04.24
  11. Ζητείται barista από καφετέρια στην Παλαιοκαστρίτσα 19.04.24
  12. Ζητείται πιανίστας 19.04.24
  13. Ζητείται υπάλληλος από super market στην Παλαιοκαστρίτσα 19.04.24
  14. Ζητείται προσωπικό από το ξενοδοχείο Kerkyra Blue Hotel N' Spa 19.04.24
  15. Ζητείται προσωπικό από το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Αισιοδοξία 19.04.24
  16. Ζητείται chef από beach bar 19.04.24
  17. Ζητείται τεχνολόγος τροφίμων 19.04.24
  18. Ζητείται άτομο για φροντίδα ηλικιωμένου 19.04.24
  19. Ζητείται κυρία για φροντίδα ηλικιωμένης 19.04.24
  20. Ζητούνται σερβιτόροι/ες και βοηθοί 19.04.24
  21. Ζητείται άτομο για γραμματειακή υποστήριξη 19.04.24
  22. Ζητείται ψήστης 19.04.24
  23. Ζητείται προσωπικό από το Imabari Corfu 19.04.24
  24. Ζητείται υπάλληλος από τα οπτικά Ζερβόπουλος 19.04.24
  25. Ζητείται πωλήτρια/ης από τουριστικό στην παλαιά πόλη 19.04.24
  26. Ζητείται προσωπικό από το Coffee Lab 19.04.24
  27. Ζητείται προσωπικό στις Μπενίτσες 19.04.24
  28. Ζητείται Β μάγειρας και βοηθός μάγειρα στην νότια Κέρκυρα 19.04.24
  29. Ζητούνται συνεργάτες από την εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Ansa 19.04.24
  30. Ζητούνται αισθητικοί και κομμωτές/τριες από εταιρεία καλλυντικών 19.04.24

Corfuland News