Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

7 Ημέρες στη Νέα Υόρκη με το ταξιδιωτικό γραφείο DayRise, 18/12/2014

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 4368

jeventimage

7ημέρες στη Νέα Υόρκη με το ταξιδιωτικό γραφείο DayRise

 Δωρο κρουαζιέρα στον Ηudson river

Αναχώρηση 18 Δεκεμβρίου 2014 από Κέρκυρα

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 2661700136

 

Διαμονή στο  Holiday Inn Express - Fifth Avenue ***

Τιμή κατ' άτομο  1100  € με πρωινό

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης. ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ
5 διανκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.
Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα. 
Ελληνόφωνοι Αρχηγοί συνοδοί και αντιπροσώπου του γραφείου μας . 
Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εντός Αμερικής . 
Αχθοφορικά μίας αποσκευής κατ άτομο . 
Ταξιδιωτικά έντυπα.
Ασφάλεια Αστικής ευθύνης σύμφωνα με το ΠΔ/336

Ταξιδιωτική ασφάλιση

 

                ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα   ΚΕΡΚΥΡΑ  -ΑΘΗΝΑ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, τελευταίες οδηγίες και πτήση για την Νέα Υόρκη  Εκεί μας περιμένει η θρυλική " New York -New York" 

 η πόλη με τα χίλια πρόσωπα που όλοι γνωρίζουμε από τις ταινίες στο σινεμά. που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την φαντασία των σύγχρονων ανθρώπων. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην καρδιά του Μανχάταν. Αργότερα θα ξεκινήσουμε για πρώτη γνωριμία με την πιο συναρπαστική πόλη του πλανήτη.

2η μέρα ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ )
Μετά το πρωινό ακολουθεί η πολύωρη ξενάγηση των αξιοθέατων για τα οποία φημίζεται η πόλη. Θα δούμε το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου με τις καραβέλες του, το Λίνκολν Σέντερ (Μετροπόλιταν Όπερα - Φιλαρμονική), το Σέντραλ Παρκ, το Πανεπιστήμιο Columbia, το μνημείο του στρατηγού Γκραντ, τον ποταμό Hudson, το Χάρλεμ και το Apollo theater στην σκηνή του οποίου έχουν ανέβει όλοι οι ημίθεοι της τζαζ, την 5η λεωφόρο με τα παγκοσμίως γνωστά μουσεία Γκούγκενχαϊμ, Μετροπόλιταν και Φρικ Κολέξιον. Συνεχίζεται η ξενάγηση μας στην 5η Λεωφόρο, το Ροκφέλερ Σέντερ, την Τάιμ Σκουέρ, το Μπρόντγουεϊ, το Γκρίνουιτς Βίλατζ, το Σόχο, τη Μικρή Ιταλία, την Τσάινα Τάουν και Γουωλ Στριτ. Το σημείο μηδέν, τη Γουόλ Στρητ, το Οικονομικό Κέντρο, το Μπάτερυ Παρκ. Θα περάσουμε από την Προβλήτα 17 (South Street Seaport village, Pier 17) από τις εγκαταστάσεις της οποίας η θέα προς τον ποταμό East και την κρεμαστή γέφυρα του Μπρούκλιν είναι εκθαμβωτική. Θα τελειώσουμε με μία επίσκεψη στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών.Για το βράδυ προτείνουμε να δείτε μία από τις πολλές παραστάσεις Μιούζικαλ στα φημισμένα θέατρα του Μπρόντγουεϊ . 

3η μέρα ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (κρουαζιέρα στον ποταμό Hudson river )
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για μια μικρή κρουαζιέρα με καράβι γύρω από το νησί του Μανχάταν, όπου μπορείτε να δείτε την ενδιαφέρουσα όψη του ποταμού Hudson, τις συνεχώς ανακαινιζόμενες παλαιές προβλήτες, το ιστορικό Έλλις Άιλαντ και το Άγαλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στο λιμάνι, από πολύ κοντά, το Στέιτεν Άιλαντ και την μεγάλη γέφυρα Βερενζάνο από μακριά, τον αλμυρό East river, θα περάσουμε δίπλα από το Λογκ Άιλαντ με το Μπρούκλιν και το Κουίνς, το Μπρόνξ και το στάδιο Yankees. Φυσικά θα περάσουμε κάτω από τις διάφορες μικρές και μεγαλύτερες παλαιές και νεότερες γέφυρες και πάνω από τα πολλά τούνελ που συνδέουν το Μανχάταν με την γύρω ευρύτερη περιοχή και φυσικά την διπλανή Πολιτεία του Νew Jersey.Στη διάρκεια της διαδρομής θα αναγνωρίσουμε το Μανχάταν που ήδη έχουμε ξεναγηθεί την προηγουμένη ημέρα και θα έχουμε πλέον μία πολύ καλή γνώση του νησιού των κτηρίων αλλά και των Πάρκων που υπάρχουν γύρω από αυτό. Για απόγευμα, σας προτείνουμε την Προβλήτα 17 που πάντα είναι της μέσα στα top της Νέας Υόρκης. Τα καταστήματα της περιοχής, τα ιστιοφόρα, το Μουσείο, θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον να μείνετε στην περιοχή και να διασκεδάσετε στα διάφορα κέντρα και ρεστοράν της και να απολαύσετε μια διαφορετική όψη της φωτισμένης γέφυρας του Μπρούκλιν και το Μπρούκλιν. Η περιοχή προσφέρεται και για την βραδινή σας έξοδο καθώς και οι κοντινές περιοχές Soho, Little Italy, Tribecca κ.α. 

4η μέρα ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Woodbury Commons Outlets )
Eλεύθερη ημέρα. Προτείνουμε μια επίσκεψη στo μεγαλύτερο, εντυπωσιακότερο, και πλουσιότερο εμπορικό κέντρο,το περίφημο Woodbury Commons, Μόλις 1 ώρα περίπου έξω από τη Νέα Υόρκη, όπου υπάρχουν όλα τα αντικείμενα του πόθου σε τιμές που δεν μπορείς να πιστέψεις.Διακόσια είκοσι ονόματα της μόδας θα βρεθούν στη διάθεση σας. Από Gucci, Escada, Saks, Ralph Lauren, Donna Karan, Calvin Klein, Gap σε απίστευτη ποικιλία. Να σκεφτείς ότι εκεί τα Lacoste έχουν τη μισή τιμή από τη Γαλλία και την Ελλάδα. Πρόκειται για κανονικό παράδεισο. Δηλαδή, μία έστω επίσκεψη εκεί είναι must στη ζωή ενός σοβαρού ανθρώπου. Άλλη πρόταση είναι να πάτε στο Greenwich village, το οποίο αγαπήθηκε από καλλιτέχνες και συγγραφείς και που σήμα κατατεθέν του είναι η Washington squarer και το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Μέχρι το 1900 στο East village κατοικούσε η υψηλή κοινωνία, στη συνέχεια μετανάστες και από την δεκαετία του 50 και μετά η περιοχή έγινε η Μέκκα για την γενιά των Μπιτλς, τους χίπις και τους πανκ. Το East village μετατράπηκε σε ένα εργαστήριο πειραματισμού και νέων τάσεων. 

5η μέρα ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Ουάσιγκτον DC ) 
Ελεύθερη ημέρα. Προτείνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στην Ουάσιγκτον DC η πόλη που την διάλεξαν να είναι η πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας και να εντυπωσιάζει με την μεγαλόπρεπη και ήρεμη δύναμή της, δίπλα στον ποταμό Ποτόμακ και τον παραπόταμό του Ανακόστια. Όλα θα σας ενθουσιάσουν, το National Mall με τις ανοικτές εκδηλώσεις τις λίμνες που έγιναν ειδικά για να καθρεφτίζονται σ' αυτές τα πανέμορφα κτήρια και τα μνημεία, η πόλη που διάλεξε για πρωτεύουσα ο Τζωρτζ Ουάσιγκτον αλλά που δεν έζησε σ' αυτήν και σχεδίασε ο Pierre Charles L' Enfant. Στο κέντρο της, το Καπιτώλιο με την θεσπέσια ροτόντα και το άγαλμα της Ελευθερίας στην κορυφή του, στις πτέρυγές του λειτουργεί το Κογκρέσο ( Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων). Downtown της πόλης τα κτήρια είναι σχεδόν όλα αξιόλογα. ¨Οπως η πέμπτη λεωφόρος στη Νέα Υόρκη η περιοχή του DuPont Circle στην Washington DC, είχαν την ίδια σημασία για τους πλουσίους της εποχής του τέλους του 19ου αιώνα. Αποτέλεσμα αυτού είναι το εξαίρετα μέγαρα, όσα έχουν μείνει, στα οποία σήμερα στεγάζονται κυρίως πρεσβείες. Και όχι μόνον Ουάσιγκτον DC, Τζωρτζτάουν και Αλεξάνδρεια , τα δύο κοσμήματα, οι προϋπάρχουσες, μικρές πόλεις δίνουν το χρώμα τους και την πινελιά που χρειάζεται για να ζεστάνει την κάποια σοβαρότητα της νεότερης πόλης των γραφειοκρατών της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης. Άλλη πρόταση είναι να πάμε σε ένα ή περισσότερα από τα Μουσεία Metropolitan και Guggenheim ή Metropolitan και Φυσικής Ιστορίας. Ή μία διαφορετικής φύσεως επίσκεψη στα πολυκαταστήματα Bloomingdales με συνδυασμό το Μουσείο Φρικ ή Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης , ή πολυκατάστημα Saks Fifth Avenue σε συνδυασμό με το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης (MOMA), ή συνδυάστε τα ψώνια σε στο Macy's με μια πρωινή επίσκεψη στο Empire State Building έστω και μόνον απ' έξω, λόγω της μεγάλης αναμονής εξ αιτίας των πολλών επισκεπτών. Μην ξεχάσετε να δοκιμάστε τουλάχιστον ένα από τα hot dog από το χιλιάδες που θα βρείτε σε κάθε γωνιά της πόλης. Για το βράδυ ακολουθήσετε τις προτάσεις του ξεναγού σας για μια άλλη όψη της νυκτερινής ζωής της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. 

6η μέρα ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 
Για σήμερα που ειναι και η τελευταία μέρα προτείνουμε να επισκεφθείτε ένα μουσείο οπως το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας η το Μουσείο Μοντερνας Τέχνης. Ζητήστε μας να σας δώσουμε κουπόνια εισόδου. Αργά το απόγευμα συγκέντρωση στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Αφού περάσουμε τις διατυπώσεις και εφόσον υπάρχει ακόμη χρόνος κάποια σύντομη βόλτα στα καταστήματα των duties free και αναχώρηση για την έξοδο που μας οδηγεί στο αεροπλάνο και το ταξίδι της επιστροφής. 

7η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ
Αφιξη στην Ελλάδα

 

[Τελ.Ενημερωση 06/11/2014]

Dayrise Holidays

Αγίας Σοφίας 1, Κέρκυρα.
+30 2661401851, +30 6932658066
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Προβεβλημένες Αγγελίες

  1. Ζητούνται υπάλληλοι από την εταιρεία City Sightseeing Corfu 28.03.24
  2. Ζητείται καμαριέρα από το Telesilla Hotel 28.03.24
  3. Ζητείται προσωπικό από κεντρικό βιβλιοπωλείο 28.03.24
  4. Ζητείται υπάλληλος λογιστικού γραφείου 28.03.24
  5. Ζητείται προσωπικό από καφέ στη Μαρίνα Γουβιών 28.03.24
  6. Ζητείται υπάλληλος για check-in 28.03.24
  7. Ζητείται massage therapist από το Venus Spa & Massage 28.03.24
  8. Ζητείται υπάλληλος τουριστικού γραφείου 28.03.24
  9. Ζητείται αποθηκάριος 28.03.24
  10. Ζητείται προσωπικό από την Σέσουλα 28.03.24
  11. Ζητείται εκπρόσωπος εξυπηρέτησης από την Hertz 28.03.24
  12. Ζητείται εκπρόσωπος ομάδας καθαριότητας αυτοκινήτου από την εταιρεία Hertz 28.03.24
  13. Ζητείται υπεύθυνος ανάπτυξης πωλήσεων 28.03.24
  14. Ζητείται προσωπικό από το τουριστικό γραφείο MTS Globe 28.03.24
  15. Ζητείται προσωπικό από επιχείρηση εμπορίας βιομηχανικών ειδών, εργαλείων και ναυτιλιακών ειδών 28.03.24
  16. Ζητείται προσωπικό από την Avis για καθαρισμό οχημάτων 28.03.24
  17. Ζητείται προσωπικό από το Coffee Lab 28.03.24
  18. Ζητείται υπάλληλος από πρακτορείο ΟΠΑΠ 28.03.24
  19. Ζητείται υπάλληλος υποδοχής επισκεπτών από την Konnect ΟΕ 28.03.24
  20. Ζητείται προσωπικό για μπαρ και σέρβις στα Γουβιά 28.03.24
  21. Ζητείται εσωτερικός λογιστής από την εταιρεία Quality Fruit Center 28.03.24
  22. Ζητείται οδηγός από την εταιρεία Quality Fruit Center 28.03.24
  23. Ζητούνται υπάλληλοι καταστήματος από την εταιρεία Lidl για Κέρκυρα και Λευκίμμη 28.03.24
  24. Ζητείται υπάλληλος υποδοχής από το The Yard Corfu Boutique hotel 27.03.24
  25. Ζητείται προσωπικό από τουριστικό γραφείο 27.03.24
  26. Ζητείται σεφ από το ξενοδοχείο Τhe Yard Corfu 27.03.24
  27. Ζητείται προσωπικό από το ιταλικό εστιατόριο Margherita 27.03.24
  28. Ζητείται παρκαδόρος 27.03.24
  29. Ζητείται προσωπικό από το Ελληνικό Καζίνο Κέρκυρας 27.03.24
  30. Ζητείται προσωπικό από αλυσίδα super market 27.03.24

Corfuland News