2061.jpg

2061.jpg

4929.jpg

4929.jpg

4931.jpg

4931.jpg

4930.jpg

4930.jpg

4932.jpg

4932.jpg

4933.jpg

4933.jpg

The Rebellions Wedding Band

Εμφανίσεις: 10624
Όνομα
The Rebellions Wedding Band
Τύπος
Μουσική Μπάντα / Ορχήστρα Εκδηλώσεων - Δεξιώσεων
Τηλ
+306937255231 , Γιώργος Τρύφωνας
E-mail
Find Us

The Rebellions Wedding Band

Παντρεύεστε;

Ορχήστρα Γάμου - The Rebellions Wedding Βand

Είδος: Είδος: Pop, rock, disco, latin, reggae, swing, 60’s, 90’s, αλλά και έντεχνο, παραδοσιακό, λαϊκό. • Ελληνικό & ξένο ρεπερτόριο • Μουσική γάμου για κάθε προτίμηση! • Πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. 

Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστείτε μαζί μας και να μας εμπιστευθείτε τη μουσική επένδυση της πιο σημαντικής στιγμής της ζωής σας, του γάμου σας, της βάπτισης του παιδιού σας και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης θέλετε να οργανώσετε υπό τους ήχους μιας…επαναστατικής μπάντας!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η ζωντανή μουσική σε μία εκδήλωση προσδίδει την αίσθηση της πολυτέλειας και συγχρόνως χαρίζει μία μοναδική εμπειρία, τόσο σε εσάς, όσο και στους καλεσμένους σας.

 Οι Rebellions με όπλο την εμπειρία, μετρούν περισσότερες από 1000 εκδηλώσεις εντός Κέρκυρας και περισσότερες από εκατό 100 απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις εκτός, σε γαμήλιες δεξιώσεις, συναυλίες, πάρτυ και κάθε είδους μουσική εκδήλωση όπου κλήθηκαν να δώσουν δυναμικό παρόν. Η μπάντα αποτελείται από επτά (7) μέλη. Η εκρηκτική Αλεξάνδρα, ο πασπαρτού Γιώργος και ο Βασίλης με την τρομπέτα του, αποτελούν ορισμένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του συγκροτήματος.

 
Οι Rebellions είναι μια μπάντα εκδηλώσεων - δεξιώσεων, η οποία δημιουργήθηκε το 2005 και ακολούθησε μία αξιόλογη πορεία με άμεσο αποτέλεσμα την εμφάνισή της δίπλα σε πολύ καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής σκηνής όπως οι: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας, Locomondo, Imam Baildi, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Blues Wire και πολλοί άλλοι. Παρουσιάζουν ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο με σκοπό να δημιουργηθεί μια νέα μουσική ιδέα και ταυτόχρονα χορευτική πρόταση που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου. Το πρόγραμμά τους αποτελείται από γνωστές επιτυχίες της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής σε ύφος ποπ, ροκ, λάτιν, ντίσκο, ρέγγε, σουίνγκ, 60’s, 90’s, έντεχνο, παραδοσιακό, λαϊκό. 

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιώργος Τρύφωνας: Φωνή, Κιθάρα, Μπουζούκι, Μπαγλαμά, Βιολί, Κλαρίνο, Σαξόφωνο, Ακορντεόν

Αλεξάνδρα Παγκρακιώτη: Φωνή

Βασίλης Αριστείδου: Φωνή, Κιθάρα, Μπουζούκι, Τρομπέτα

Αλέκος Βασιλάκης: Πλήκτρα, Ενορχήστρωση

Χάρης Κουρής: Τύμπανα

Αλέξης Βέργης: Μπάσο

Άγγελος Προσαλέντης: Κόνγκας, Κρουστά, Κιθάρα, Dj

Σημείωση: Σε γαμήλιες δεξιώσεις με δημοτικό χαρακτήρα εντός ή εκτός Κέρκυρας, συμμετέχουν οι μοναδικοί Ζώης Παύλου στο κλαρίνο και Τασούλα Θέμελη στα φωνητικά.  

 Επιπλέον η μπάντα διαθέτει δικό της Dj, αλλά συνεργάζεται και με Dj της αρεσκίας σας.

Υπηρεσίες:

Το συγκρότημά μας έχει μεγάλη εμπειρία σε γαμήλιες δεξιώσεις, με πολλές παρουσίες σε επώνυμους χώρους κυρίως στην Κέρκυρα, Λευκάδα, Ιωάννινα, Πάργα, Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα αλλά και σ'όλη την Ελλάδα.

Η μπάντα επίσης διατίθεται, στην pop - rock version της, για συναυλίες σε μουσικά φεστιβάλ, μουσικές σκηνές, υπαίθριους χώρους και κτήματα δεξιώσεων, clubs, cafe-bars, private parties κ.α.

Διαθέτουμε ιδιόκτητο εξοπλισμό, ήχου αλλά και φωτισμού, ικανό να καλύψει εκδηλώσεις έως και χιλίων 1000+ ατόμων με απόλυτη επιτυχία. 

  • Δεξιώσεις Γάμων & Βαπτίσεων 

  • Συναυλίες σε φεστιβάλ - μουσικές σκηνές - πολυχώρους

  • Συναυλίες για συλλόγους  & πάρτυ

  • Συναυλίες σε υπαίθριους χώρους - Κτήματα

  • Live σε βίλες & κτήματα

  • Live σε Clubs - cafe - bars

  • Private parties κ.α.

Κριτικές: www.facebook.com/pg/the.rebellions.wedding.band/photos/?tab=album&album_id=1600252350265690

Ο εξοπλισμός μας: www.facebook.com/the.rebellions.wedding.band/videos/1818372728453650/

FB group page: The Rebellions Wedding Band / Ορχήστρα Γάμου

Ακούστε μας!

Playlist με Ελληνικά

Playlist με ξένα

Playlist με παραδοσιακά και λαϊκά