Προσφορά Filtersman: Οικιακό μηχάνημα επεξεργασίας νερού από 80€ το χρόνο

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 3169

jeventimage

Η εταιρία Filters Man προσφέρει οικιακό μηχάνημα επεξεργασίας νερού Family 1 System, από 80€ το χρόνο. Το σύστημα φίλτρων μαζί με τη δεξαμενή τοποθετείται κάτω από το νεροχύτη. Το μέγεθος του συστήματος και της δεξαμενής είναι υπολογισμένο για να τοποθετείται σε όλους τους χώρους. 

To Family 1 System υπόσχεται σε εσάς και την οικογενειά σας άφθονο, καθαρό, πόσιμο νερό στο χώρο σας οικονομικά και ποιοτικά. 

 

Ποιά είναι η πραγματική διαδικασία των συστημάτων της Family 1;

Το ακατέργαστο νερό του δικτύου διατρέχει αρχικά το πρώτο στάδιο επεξεργασίας, μέσω ενός φίλτρου πολυπροπυλενίου 5 micron, για να αφαιρέσει στερεά σωματίδια, άμμο, σκουριά και άλλα ιζήματα. 

Έπειτα το νερό ρέει στο δεύτερο στάδιο σε ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα υψηλής ποιότητας όπου εκεί αφαιρείται το 98% του χλωρίου και των οργανικών χημικών ουσιών. 

Στο τρίτο στάδιο της διαδικασίας το νερό επεξεργάζεται από ένα φίλτρο ιζημάτων 1 micron ή από ένα φίλτρο φραγμών άνθρακα όπου και αναστέλλονται οι χημικές ενώσεις.

Στο τέταρτο στάδιο επεξεργασίας η μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης (TFC) θα διαχωρίσει το 95-99% των διαλυμένων μολυσματικών παραγόντων από τα μόρια του νερού. Οι μολυσματικοί παράγοντες πλένονται έπειτα και οδηγούνται στην αποχέτευση μέσω ειδικού αγωγού. 

Στο πέμπτο στάδιο της διαδικασίας των Family 1 Systems το νερό ρέει μέσω ενός μικρού φίλτρου άνθρακα όπου αφαιρεί τα υπόλοιπα ίχνη των χημικών ουσιών και επιβλαβών μολυσματικών παραγόντων, βελτιώνοντας παράλληλα το χρώμα και τη γεύση προσφέροντας καθαρό ασφαλές πόσιμο νερό.

Δείτε τον κατάλογο της FiltersMan εδώ.

 

FiltersMan

Κέρκυρα.
2661 500053 - 6945214781
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://https://filtersman.gr/
 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfu Holiday Palace

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland News