Προσφορά Παπικινού Σοφία: -20% σε ένα μηνιαίο πακέτο αδυνατίσματος

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 2070

jeventimage

Το Διαιτολογικό γραφείο, Παπικινού Σοφία, κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας και θέλωντας να σας ευχαριστήσει για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που του δείχνετε, προσφέρει έκπτωση 20% σε ένα πλήρες μηνιαίο πακέτο αδυνατίσματος από 110 ευρώ μόνο με 88, ωστε να χάσετε εύκολα και γρήγορα τα κιλά των εορτών.

Η προσφορά περιλαμβάνει 4 επισκέψεις στο γραφείο, όπου θα γίνει εκτίμηση του διατροφικού και ιατρικού σας ιστορικού, σύνταξη 4 εβδομαδιαίων διαιτολογίων, για όλες τις καταστάσεις (δίαιτα αδυνατίσματος, θυροειδή, σακχαρώδη διαβήτη, δυσλιπιδαιμίες, υπέρταση, εγκυμοσύνη, θηλασμό, παιδική διατροφή, αθλητική διατροφή κ.α) και 2 αναλύσεις σύστασης σώματος.

 

Η φιλοσοφία του γραφείου είναι πως κάθε δίαιτα πρέπει να είναι εξατομικευμένη και σχεδιασμένη με απόλυτο σεβασμό, όχι μόνο στις διατροφικές σας προτιμήσεις, αλλά και στο επάγγελμα σας, στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και γενικά στην καθημερινότητα σας, ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα χωρίς να πιέζεστε και αγχώνεστε.

Επιπλέον, η ανάλυση σύστασης σώματος, βοηθά να έχουμε μια πλήρη απεικόνιση του σώματός σας σε λίπος, μυική μάζα, βάρος υγρών, οστική μάζα, ηλικία μεταβολισμού, βασικού μεταβολισμού σε θερμίδες καθώς και εκτιμηση του επιπέδου του σπλαχνικού λίπους στον οργανισμό σας. Ιδιαίτερα το σπλαχνικό λίπος έχει αποδειχτεί από πολυάριθμες έρευνες πως αποτελεί την κύρια αιτία εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων όπως, δυσλιπιδαιμίες, υπέρταση, σακχαρώδης διαβήτης κ.α

 

* Υπάρχει η δυνατότητα 2 επισκέψεων το μήνα σε πολύ προνομιακή τιμή καλέστε για περισσότερες λεπτομέρειες. 

 

Διάρκεια προσφοράς: Έως 16 Φεβρουαρίου 2018

Διαιτολογικό γραφείο Παπικινού Σοφία, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος MSc Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Καθ. Αριστοτέλη Σιδέρη 31 (όπισθεν Ιονίου Πανεπιστημίου), Κέρκυρα.
2661401672, 6947801844
http://https://www.yourdiet.gr/
 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfu Holiday Palace

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland News