Τι παίζει Σήμερα

Προσφορά Elixir Day Spa: Μεσοθεραπεία προσώπου με microneedling, μόνο 35€

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1265

jeventimage

Το κέντρο αισθητικής Elixir Day Spa προσφέρει μια μεσοθεραπεία προσώπου με microneedling για ενυδάτωση, ανάπλαση και αναγέννηση ή σύσφιξη και lifting από το κέντρο αισθητικής Elixir Day Spa με 35€. Αρχικής αξίας 55€. (αν κλείσετε το πακέτο και με τις 5 συνεδρίες θα τις αγοράσετε πάλι στα 35€ τη μια).

 

Η μεσοθεραπεία είναι μια ασφαλής μη επεμβατική θεραπεία ιδιαίτερα δημοφιλής για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προσφέρει σε πρόσωπο και σώμα. Η Μεσοθεραπεία – Microneedling βασίζεται στην φυσική αναπλαστική δράση της επιδερμίδας και στην ταυτόχρονη διείσδυση ενεργών συστατικών. Επιφέρει αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως. Μπορεί να γίνει στο πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, λαιμό, ντεκολτέ και σώμα. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

 

Αποτελέσματα: Ανανέωση και σύσφιξη επιδερμίδας. Εξαφάνιση γραμμών και ρυτίδων. Αύξηση της ενυδάτωσης και της ελαστικότητας. Μείωση ουλών και ραγάδων. Μείωση πανάδων και δυσχρωμιών.

 

Τηλέφωνο για ραντεβού: 2661400284

Η προσφορά ισχύει από 05/01/18 έως 31/01/18

Elixir Day Spa

Φιλαρμονικής 6, Κέρκυρα.
+30 2661400284
 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

La Veranda di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Apovrado Κommeno

Kομμένο

Δείτε live

Corfuland News