Τι παίζει Σήμερα

Νο Time to Die @Σινέ Ορφεύς

Ώρα έναρξης: 00:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ντοκιμαντέρ «There is a place on Earth» στη Δασιά, 16/09/2021

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 146

jeventimage

Πέμπτη 16 Σεμπ. Ωρα 20.00.
Wild Rose hotel (ξενώνας), Δασιά
Σε πρώτη προβολή! Είσοδος ελεύθερη

Η Ολλανδέζα σκηνοθέτης και παραγωγός Ellen van den Honert (θα είναι παρών στην προβολή) επισκεπτόμενη την Κέρκυρα σε πρόσφατο ταξίδι της, και μετά απο πεζοπορία στον Ερημίτη, ευαισθητοποιήθηκε γύρω από το ζήτημα του ξεπουλήματος του Ερημίτη και την καταστροφή του. Με αφορμή το συμβάν αυτό, επιστρέφει για να μας παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ της που διερευνά τον ρόλο των καλλιτεχνών στη προστασία της φύσης. Η δημιουργός Ellen van den Honert θα παρουσιάσει το έργο της καθώς και θα είναι διαθέσιμη για συζήτηση/ ερωτήσεις μετά την ταινία.

Η Ellen van den Honert μας ταξιδεύει σε ένα όμορφο και ποιητικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο, όπου συναντάμε καλλιτέχνες/ακτιβιστές. Μουσική και καλλιτέχνης η ίδια, η Ellen ρωτά "γιατί και πώς η τέχνη μπορεί να γίνει ζωτικό εργαλείο για τη προστασία της φύσης;" Συνειδητοποιώντας ότι η τέχνη μπορεί να πυροδοτήσει τη δική μας συναισθηματική και διαισθητική σύνδεση με το φυσικό περιβάλλον, η περιέργειά της μας οδηγεί να συναντήσουμε άλλους καλλιτέχνες/ακτιβιστές από διαφορετικούς κλάδους.

Το ντοκιμαντέρ έχει ήδη επιλεχθεί να προβληθεί σε πέντε διεθνή φεστιβάλ

** Βοho style βραδιά σινεμά. Ο ξενώνας Wild Rose σας καλεί να φέρετε μαζί σας κουβέρτες, μαξιλάρες, πτυσσόμενες καρέκλες και ότι άλλο ώστε να απλωθείτε στον χώρο, να νιώστε άνετα, και απολαύστε την προβολή. Ο ξενώνας σερβίρει αναψυκτικά ποτά και διάφορα φαγώσιμα.

There Is A Place On Earth
Ντοκιμαντέρ (2021)
Σκηνοθεσία: Ellen van den Honert
Moνταζ: Gina Leibrecht
Εμφανίζονται: Phil Sabado, Sarath Champati, Harvey Locke, Anna Berliner, Frans Schepers, Adam Harris, Ian McCallum, Falko One, Bianca Lee Vasquez.. και άλλοι
Τραίλερ https://www.youtube.com/watch?v=_BjgueUwKQg

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News