Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών, χορού και μουσικής στους μαθητές της Ερείκουσας

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 232

jeventimage

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών, χορού και μουσικής στους μαθητές της Ερείκουσας από το Τμήμα AHEPA Κέρκυρας!!!

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές τους πρωτοβουλίες και τις καινοτόμες δράσεις τους, το Τμήμα AHEPA Κέρκυρας προχώρησε σε σειρά ενεργειών υποστήριξης των τριών μικρών μαθητών του ακριτικού νησιού της Ερείκουσας.

Σε συνεργασία με την εκπαιδευτικού του νησιού κ. Ευρυδίκη Παπαγεωργίου, το Τμήμα AHEPA Κέρκυρας εξασφάλισε δωρεάν μαθήματα Αγγλικών στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου. Τα μαθήματα επιβλέπονται από τον Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου και μέλος του Τμήματος κ. Νικόλαο Παπαδημητρίου και διεξάγονται από την κ. Μαρία Ντάφου, ένθερμη υποστηρίκτρια του έργου της AHEPA.

Παράλληλα σε συνεργασία με το Ωδείο Κέρκυρας και μέσω του Καλλιτεχνικού Διευθυντή και μέλος του Τμήματος της AHEPA κ. Κίμωνα Χυτήρη, η Καθηγήτρια του Ωδείου κ. Αγαθή Κοσκινά παρέχει μουσικά μαθήματα δημιουργώντας παράλληλα για πρώτη φορά στην Ερείκουσα ένα παιδικό μουσικό -χορωδιακό σύνολο.

Τέλος στη διάθεση των μαθητών για την εκμάθηση παραδοσιακών χορών έχει τεθεί η Καθηγήτρια παραδοσιακών και σύγχρονων χορών κ. Μαριάνα Κατέρη-Ντράνου δίνοντας έτσι στους μικρούς μαθητές τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλα όσα οι μαθητές μη απομακρυσμένων περιοχών έχουν δυνατότητα επιλογής.

Όλες αυτές οι ενέργειες για τους μαθητές εντάσσονται στις εξωσχολικές δραστηριότητες τους. Παρέχονται από το CORCYRA HJ-34 της AHEPA εντελώς δωρεάν.

Οι μικροί μαθητές, εφόσον το επιθυμήσουν, μπορούν να έχουν πρόσβαση και σε μαθήματα Γαλλικών και Ιταλικών καθώς και μοντέρνων χορών ή και latin dance εξασφαλισμένα πάντα από το Τμήμα.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Νίκος Δημητρόπουλος ευχαριστεί τα μέλη κ. Νικόλαο Παπαδημητρίου και κ. Κίμωνα Χυτήρη για την βοήθεια τους στην υλοποίηση των δράσεων και τις κ. Αγάθη Κοσκινά, κ. Μαρία Ντάφου και κ. Μαριάννα Κατέρη-Ντράνου για την άψογη παιδαγωγική και επιστημονική προσέγγιση στο ρόλο που ανέλαβαν με άκρως υπεύθυνη στάση, αρωγούς στους σκοπούς και στους στόχους της οργάνωσης AHEPA.

 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News