Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Διαδικτυακή Ημερίδα Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας ΕΕΣ, 24/02/2021

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1681

jeventimage

Ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας ΕΕΣ στο πλαίσιο των εξελίξεων της πανδημίας πρόκειται να  υλοποιήσει διαδικτυακή ημερίδα, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, από 15:00 έως 18:30,  με θέμα: "Η προστασία των ευάλωτων ομάδων στη διαχείριση των ψυχικών επιπτώσεων της πανδημίας. Η συμβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού". Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της ΑΕ της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.    

Οι στόχοι της Ημερίδας είναι: α) η αναγνώριση και η επιστημονική ερμηνεία των προκλήσεων που προκύπτουν από την πανδημία β)η ενημέρωση, οι κατευθύνσεις και οι καλές πρακτικές για την πρόληψη και την ψυχική διαχείριση των  συνεπειών της πανδημίας.                                                                                                                                 

Απώτερος σκοπός της ημερίδας είναι να αναδειχθεί το έργο του ΕΕΣ ως φορέα προστασίας και υποστήριξης του πληθυσμού σε περίοδο κρίσης για τη διατήρηση και προαγωγή της ψυχικής υγείας καθώς και της οικογενειακής και κοινωνικής ζωής ατόμων, οικογενειών και κοινοτήτων.       

Η ημερίδα απευθύνεται σε εθελοντές και επαγγελματίες που απασχολούνται σε προγράμματα και δράσεις για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη και την προστασία του πληθυσμού κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Επίσης  θα είναι" ανοικτή" και σε ευρύτερο κοινό συμμετεχόντων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παρακολούθηση των εργασιών διαμέσου του ακόλουθου Link που έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΕΣ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με το πρόγραμμα:  

https://events.confio.gr/ees-prostasia-eualotwn-omadwn/

Πίσω

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News