Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Δράση «Σχεδιάζουμε μαζί το Σχολικό Μουσείο Κέρκυρας»

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 653

jeventimage

«Στείλτε μας μια φωτογραφία με ένα αγαπημένο σας αντικείμενο από τα σχολικά σας χρόνια μαζί με μια σύντομη ιστορία να το συνοδεύει κι εμείς θα το δημοσιεύσουμε!»

Το Μουσείο του Ιονίου Πανεπιστημίου σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη διαδικτυακή δράση «Σχεδιάζουμε μαζί το Σχολικό Μουσείο Κέρκυρας» που έχει ως στόχο την επανέκθεση της μόνιμης συλλογής που παρουσιάζεται στο παλαιό σχολείο Σκριπερού. Επιδίωξη του Πανεπιστημιακού Μουσείου είναι μέσα από την ενεργή συμμετοχή και εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας στη λειτουργία του, να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί η νέα μόνιμη έκθεση στο Σχολικό Μουσείο, το οποίο αποτελεί μια εκ των τριών συλλογών του Μουσείου Ιονίου Πανεπιστημίου.

Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια καλούνται να επιλέξουν ένα αντικείμενο από τα μαθητικά τους χρόνια με το οποίο συνδέονται, στη συνέχεια να το φωτογραφήσουν και να διατυπώσουν μια σύντομη αφήγηση σχετικά με αυτό ή με την μαθητική τους ζωή γενικότερα, και τέλος να στείλουν το υλικό που δημιούργησαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση museum@ionio.gr. Οι φωτογραφίες και οι αφηγήσεις θα δημοσιευτούν στα κοινωνικά δίκτυα του Μουσείου Ιονίου Πανεπιστημίου.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μέσα από την άμεση εμπλοκή σας τόσο με τεκμήρια όσο και με ιστορίες, αρχικά μια εικονική συλλογή η οποία θα αξιοποιηθεί και στον φυσικό χώρο όταν το επιτρέψουν πάλι οι συνθήκες!

Κοινωνικά δίκτυα
Facebook και Instagram
@ionianuniversitymuseum

Ηλεκτρονική διεύθυνση
museum@ionio.gr

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News