Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Συναυλία Φιλαρμονικής Μάντζαρος στο Δημοτικό Θέατρο, 24/10/2020

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 563

jeventimage

Το Μουσικό Σώμα της «Φιλαρμονικής Εταιρείας Μαντζαρος», θα πραγματοποιήσει Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο στις 24 Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 8.30 μ.μ.
Η συναυλία εντάσσεται στους τριήμερους εορτασμούς, που θα διαρκέσουν από 23 έως 25 Οκτωβρίου 2020, κατα τους οποίους θα τιμηθεί στην Κέρκυρα η μνήμη του Ολοκαυτώματος, στο πλαίσιο δράσεων της Διεθνούς Συμμαχίας Μνήμης του Ολοκαυτώματος (I.H.R.A.), υπό Γερμανική, φέτος, προεδρία και πραγματοποιείται, με την στήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.
 
Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει διεθνείς μελωδίες σχετικές με τον σκοπό για τον οποίον γίνεται η συναυλία.
Σολίστες θα είναι οι Μαριαντζελα Χατζησταματίου - Σοπράνο, Harland Hendrichs - κλαρινέτο και Δημήτρης Άργυρος κλαρινέτο.
Το Μουσικό Σώμα θα διευθύνει ο Αρχιμουσικός της ΦΕΜ κ. Σωκρατης Ανθης.
 
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με προσκλήσεις. Ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών στο Δημοτικό Θέατρο είναι 300 άτομα (50% της χωρητικότητας του, κατά την ισχύουσα διάταξη νόμου), και γι’ αυτόν τον λόγο, θα παρέχονται αντίστοιχες προσκλήσεις στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου, την ίδια ημέρα 24/10/2020, από ωρες 7μμ έως 8μμ, προς αποφυγή συνωστισμού.
 
Στη συναυλία θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σχετικά με την πρόληψη διασπορας του κορωνοιού, αποστάσεις, μάσκα, αντισηψία κλπ.
Τέλος, ενημερώνουμε, οτι η Συναυλία μας θα μεταδοθεί απευθείας από τα δυο τοπικά Κερκυραϊκά τηλεοπτικά κανάλια “Corfutv” και “Start Media”, απ’ όπου όλοι οι συμπολίτες μας θα μπορούν να την παρακολουθήσουν.
 
[Τελ. Ενημέρωση 23/10/2020]

Δημοτικό Θέατρο

Θεοτόκη Γεωργίου 68 & Μαντζάρου, Κέρκυρα.
Θέατρο
2661033598
 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News