Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Η ομαδική έκθεση Δρώμενο Tέχνης Open Air στο Kontokali Bay, 12-16/09/2020

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 979

jeventimage

 Η ομαδική έκθεση-Δρώμενο τέχνης  ΟPEN AIR  στην Κέρκυρα.

 

Από τις 12 ως  16 Σεπτεμβρίου 2020 διαρκεί  το  νέο Δρώμενο τέχνης και Πολιτισμού "Open Air" που διοργανώνει ο εικαστικός θεσμός "Τέχνης Φλόγα", στο χώρο του ξενοδοχείου Κontokali  Βay Resort and Spa της Κέρκυρας. 

O εικαστικός θεσμός Τέχνης Φλόγα  έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα με επιτυχία σειρά  εκθέσεων ,events, happenings και performanses  με πρωτοποριακό consept και νεωτεριστικό proiect στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε συνεργασία με Υπουργεία ,Δήμους ,Πρεσβείες, Περιφέρειες και πολιτιστικούς φορείς .

Στην έκθεση συμμετέχει  η βραβευμένη  εικαστικός –αγιογράφος Μαριλένα Φωκά που έχει καταγωγή από τα Επτάνησα  από την Κεφαλονιά  και την Ζάκυνθο εκπροσωπώντας   την ιδιαίτερη πατρίδα της.                                                                                                                        

Ο ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς που επιμελήθηκε και θα προλογίσει την έκθεση επισημαίνει  :                                                                   

"Εμβληματικά και επιβλητικά σε ισχύ τα παρόντα  εκθέματα -αποκτήματα  της πολυάριθμης  και ποιοτικά επιλεκτικής  συλλογής του εικαστικού θεσμού  "Τέχνης Φλόγα" συγκροτούν την εικαστική παρουσία  στο νησί  της Κέρκυρας, επιτεύγματα δημιουργίας που  εκτέθηκαν στο πρόσκαιρο παρελθόν  σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις. Αρκετά  ξεχώρισαν, βραβεύτηκαν και έλαβαν εγκωμιαστικές κριτικές από ιστορικούς και θεωρητικούς  τέχνης . Καινοτόμες  συλλήψεις και   καταθέσεις με  έντεχνη αποτύπωση. Παρατηρώντας τα έργα  ανακαλύπτουμε  την δεξιότητα, την καλαισθησία  ,την ευρηματικότητα, τους ευκρινείς συμβολισμούς και τις καίριες  απεικονίσεις  που η   απαράμιλλη τεχνική τους αναδεικνύει  οντότητες με σημαίνουσα  διάσταση  και  ικανότητες  με  περιεχόμενο  . Αναπαραστάσεις στις οποίες  αναπτύσσονται   θέσεις και  ερμηνείες γραφής  που  τονίζουν δυναμικές  διεύρυνσης .

Μέσα  από την  χρωματική προσέγγιση  ,την πολυκύμαντη γραφή  και την εννοιολογική διαίσθηση   φωτίζουν  ανταποκρίσεις  με  συνεκτική σύνδεση , εναλλαγές κινήσεων και σημειώσεις προεκτάσεων. "        

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News