Ξεκινούν τα δρομολόγια για το Βίδο καθημερινά

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 2018

jeventimage

                                                               Ξεκινούν αύριο τα δρομολόγια προς και από το Βίδο 

Αύριο ξεκινούν τα δρομολόγια από και προς το νησί του Βίδο σύμφωνα και με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο υπεύθυνο για τις νησίδες Λαζαρέτο και Βίδο Σπ. Νεράντζη. 

Η αφετηρία παραμένει ίδια όπως και  τα προηγούμενα χρόνια στην θέση “Κορακοφωλιά” και τα δρομολόγια θα ξεκινούν στις 7 το πρωί ως τη μία το βράδυ, από Κέρκυρα κάθε ολόκληρη ώρα και επιστροφή κάθε μισή ώρα. 

Σημειώνεται ότι το εισιτήριο για την μετάβαση και επιστροφή σύμφωνα και με την σχετική μελέτη δεν θα ξεπερνά τα 2 ευρώ ενώ δεν θα εισπράττεται χρηματικό αντίτοιμο για τους υπαλλήλους του Δήμου που μεταβαίνουν στο Βίδο για υπηρεσιακούς λόγους, για τους κατασκηνωτές του Δήμου και των προσκοπικών συστημάτων και οδηγών εφόσον αυτοί προσέρχονται στο νησί συντεταγμένα κατά την 1η ημέρα της κατασκηνωτικής περιόδου, τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κέρκυρας, τους πολύτεκνους και τα ΑμεΑ, εφόσον αυτοί επιδεικνύουν την ταυτότητά τους.

Αντίτοιμο δεν θα πληρώνουν επίσης τα παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών καθώς και μέλη συλλόγων και φορέων που βοηθούν στη λειτουργία της νησίδας και προσκομίζουν σχετική προς τούτο βεβαίωση των υπηρεσιών του Δήμου. 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News