Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ανοικτό ξανά για το κοινό το Αχίλλειον, από 15/06/2020

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 914

jeventimage

Eπαναλειτουργεί για το κοινό, το εμβληματικό ανάκτορο Αχίλλειον από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 με τα απαιτούμενα Covid-19 μέτρα προστασίας.

Η ανακοίνωση της ΕΤΑΔ
Η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., διαχειρίστρια του Μουσείου Αχιλλείου Κέρκυρας, ενημερώνει ότι το Μουσείο επαναλειτουργεί από σήμερα 15 Ιουνίου 2020 μετά από 3 μήνες που παρέμεινε κλειστό, όπως όλοι οι πολιτιστικοί χώροι λόγω της πανδημικής κρίσης. 

Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να θαυμάσουν το εμβληματικό αυτό μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς για την Κέρκυρα και την Ελλάδα πλέον σύμφωνα με όλες τις υποδείξεις και οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού.

Η επαναλειτουργία σηματοδοτεί την πρόθεση της ΕΤΑΔ Α.Ε. να στηρίξει την εθνική προσπάθεια επανεκκίνησης του ελληνικού τουρισμού, αναγνωρίζοντας τη σημασία του πολιτισμού, ως αναπόσπαστο συστατικό στοιχείο του τουριστικού προϊόντος της χώρας, αλλά και ειδικότερα το ρόλο του Αχιλλείου ως σημαντικού πολιτιστικού πόλου της Ελλάδας και δημοφιλέστερου προορισμού της Κέρκυρας, που συμβάλλει τα μέγιστα στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού.  

Στόχος της ΕΤΑΔ Α.Ε. είναι το Μουσείο Αχιλλείου Κέρκυρας, πραγματικό κόσμημα του νησιού, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, να συνεχίσει να αναβαθμίζεται και να καθιερώνεται σταθερά ως σημαντικός πόλος πολιτισμού και τουρισμού, δημιουργώντας πολλαπλά οφέλη τόσο στην τοπική κοινωνία του νησιού, όσο και στην Ελλάδα ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού.  

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News