Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
Σφάλμα
  • JCacheStorageFile::_deleteFolderΑποτυχία διαγραφής του e5d3dde5ae0a1f224104aa2ec0c1a050-cache-mod_djclassifieds_items-a46d329dce195525cc275132ced481da.php

GEA Film Fest στο Πολύτεχνο, 17-21/10/2019

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 847

jeventimage

Το GEA είναι ένα φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους από όλο το κόσμο, το οποίο παρουσιάζεται ταυτόχρονα σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις. Λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

 

Η βασική ιδέα είναι να συνδυάσουμε την ατμόσφαιρα των καφέ, μπαρ ή άλλων εναλλακτικών τοποθεσιών με την προβολή ταινιών, δημιουργώντας μια χαλαρή ατμόσφαιρα για συζήτηση επί των ταινιών.


Το event απευθύνεται σε ποικίλο ακροατήριο - δημιουργούς ταινιών, φοιτητές, καλλιτέχνες και όλους τους λάτρεις ταινιών μικρού μήκους, που αναζητούν εναλλακτικές δράσεις, αλλά και σε νέο κοινό το όποιο δεν έχει μέχρι στιγμής γνωρίσει τον κόσμο των ταινιών μικρού μήκους ή άλλων τέτοιων ειδών τέχνης.
Ως κοινό είστε πολύ σημαντικό μέρος του φεστιβάλ, καθώς εσείς καθορίζετε με την ψήφο σας την καλύτερη ταινία από κάθε group και τον τελικό!

 

Φέτος το φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε 12 πόλεις της Ευρώπης! Catania, Reggio Calabria (Ιταλία), Barcelona (Ισπανία), Bielsko Biala, Poznan, Cracow (Πολωνία), Utrecht (Ολλανδία), Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Τρίκαλα και Χαλκίδα (Ελλάδα).

 

Διοργανωτές: GEA Film Fest και Πολύτεχνο Κέρκυρα. Από 17 Οκτ. στις  9:00 μ.μ. έως 21 Οκτ 9:00 μ.μ. στο Πολύτεχνο, Σχολεμβούργου 39

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News