Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ομιλία «Μισή χιλιετία του Νεότερου Ελληνισμού στη Νάπολη», 17/10/2019

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 508

jeventimage

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ομιλία Δρ. Γιάννη Κορίνθιου με θέμα
«Μισή χιλιετία του Νεότερου Ελληνισμού στη Νάπολη»

 

Τον σπουδαίο Έλληνα ακαδημαϊκό καθηγητή Γιάννη Κορίνθιο από το Πανεπιστήμιο της Νάπολη Ιταλίας υποδέχεται το τμήμα HJ-34 CorcyraAHEPAτης Κερκύρας σε συνεργασία με το Ωδείο Κερκύρας.

 

Ο πολύ σημαντικός για τον Ελληνισμό της Νάπολης καθηγητής θα μιλήσει στην Αναγνωστική Εταιρία Κερκύρας την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στις 20.30 με θέμα «Μισή χιλιετία του Νεότερου Ελληνισμού στη Νάπολη», θέμα που είχε και η έκθεση που διοργανώθηκε στη Αθήνα το Νοέμβριο του 2018.

 

Το τμήμα AHEPAΚέρκυρας με συνεχείς δράσεις που εκτελούνται και δρομολογούνται κάνει ιδιαίτερα αισθητή τη παρουσία του στη κοινωνία μας και προσφέρει σε όλους μας την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή και γνωριμία με εξαιρετικούς συμπατριώτες μας που διαπρέπουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα κλασσικά Λύκεια της Νάπολης έχουν εισαγάγει ως υποχρεωτικό μάθημά τους τα Νέα Ελληνικά, καθώς και ότι στη Νάπολη υπάρχει η οδός Ελλήνων, ένας από τους πιο ιστορικούς δρόμους της πόλης.

 

Τέλος στην επετειακή χρονιά 2021 τα γενικά αρχεία του Κράτους στη Νάπολη θα παρουσιάσουν έκθεση με θέμα «Το εικοσιένα και η Νάπολη».

Αναγνωστική

Καποδιστρίου 120, Κέρκυρα,
2661033297 και 6987 506 777

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News