Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Εκδηλώσεις Φορέα Κορφιάτικης Έκφρασης και δωρεάν Κολομπίνες

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 970

jeventimage

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του για την Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα, ο Φορέας Κορφιάτικης Έκφρασης θα οργανώσει τις εξής εκδηλώσεις :

Το Σάββατο του Λαζάρου , το πρωί , στο ιστορικό κέντρο , με σκοπό την αναβίωσή και συνέχισή τους , οργανώνει την εθιμική εκδήλωση "Tα Κάλαντα του Λαζάρου" και στις 12.30 στη Πλατεία Δημαρχείου , η κεντρική εκδήλωση προς την Δημοτική αρχή , με την συμμετοχή όλων των Φορέων .

Συμμετέχουν οι παιδικές χορωδίες : Χορωδία Κέρκυρας, Ενορίας Αγίας Ελεούσης Κυνοπιαστών και Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας,  καθώς και οι χορωδίες Βαλανιού και Αυλιωτών .

Στις 12.00 μ.μ. στη Πλατεία Βραχλιώτη , έχοντας σκοπό τη διατήρηση και προβολή του εθίμου , της παραδοσιακής "Κολομπίνας" , θα γίνεται με τη υποστήριξη της Ένωσης παλαιών προσκόπων Π.Ε. Κέρκυρας , η δωρεάν διανομή των Κολομπίνων και του φετινού εντύπου του Συλλόγου μας , με τα έθιμα , τις συνήθειες και το πρόγραμμα των Θρησκευτικών και μη Εκδηλώσεων της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα, που από το 1986 και κάθε χρόνο ανελλιπώς εκδίδει .

Τέλος την Μ. Παρασκευή για ιστορικούς και εθιμικούς λόγους , την Ιερά Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου , του Ι.Ν.Υ.Θ. Οδηγήτριας (Παναγιωπούλα) , στην συνοικία της Πόρτας Ρεμούνδα, ως ακολούθως :

Ώρα 16.30 μ.μ. Η Ιερά ακολουθία του Επιταφίου

Ώρα 17.15 μ.μ. Η Έξοδος του Επιταφίου 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News