Τι παίζει Σήμερα

Συναυλία Φιλαρμονικής Μάντζαρος στο Δημοτικό Θέατρο, 16/02/2019

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 933

jeventimage

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Φιλαρμονική Εταιρία ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ, πάντοτε στην καλλιτεχνική πρωτοπορία του πολιτισμού και της δημιουργικής έκφρασης στην πατρίδα μας, ανακοινώνει την επόμενη συναυλία της που θα δοθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στις 8:30μ.μ..

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ ιδιαίτερα έργα, που θα ακουστούν για πρώτη φορά με μπάντα στην Κέρκυρα και μάλιστα ένα από αυτά σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση. Πρόκειται για το Κοντσέρτο για βιολοντσέλο και πνευστά του Φρίντριχ Γκούλντα (FriedrichGoulda, 1930-2000), ενός σύγχρονου Αυστριακού πιανίστα και συνθέτη που είναι από τα πιο ενδιαφέροντα έργα του σύγχρονου ρεπερτορίου για βιολοντσέλο, με σολίστ τον κερκυραίο κορυφαίο τσελίστα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Νίκο Πρεβεζιάνο.                                                                                                                                                                  

Θα ακολουθήσει η πασίγνωστη ‘’Γαλάζια Ραψωδία’’ του Τζωρτζ Γκέρσουιν (σε μεταγραφή για μπάντα από τον TohruTakahashi) με την σπουδαία Γιαπωνέζα πιανίστα ShimadaRie. Το πρόγραμμα θα κλείσει με σκηνές από την ορχηστρική σουίτα - μπαλέτο του Μίκη Θεοδωράκη, τον παγκοσμίως γνωστό ‘’Ζορμπά’’, σε ενοργάνωση για μπάντα του Αλέξανδρου Κάτσιου.   

Το έτος 2019 προβλέπεται πολύ σημαντικό για τη Φιλαρμονική μας με νέες προκλήσεις αλλά και πρωτοβουλίες τις οποίες θα ανακοινώσουμε σύντομα. Στην πρώτη αυτή συναυλία του έτους, η μπάντα υπό τη μουσική διεύθυνση του αρχιμουσικού μας κ. Σωκράτη Άνθη, παραμένει πιστή στην κατευθυντήρια πορεία της σταδιακής ανανέωσης του ρεπερτορίου της ορχήστρας πνευστών αλλά και των ακουσμάτων του κερκυραϊκού κοινού και αναμένει τους φιλόμουσους συμπατριώτες μας σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ακουστική και καλλιτεχνική εμπειρία.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ

Προπώληση:

Πλατεία/Θεωρία 8 ευρώ

Εξώστης 6 ευρώ 

 

Δημοτικό Θέατρο

Θεοτόκη Γεωργίου 68 & Μαντζάρου, Κέρκυρα.
Θέατρο
2661033598
 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland News