Τι παίζει Σήμερα

Έκθεση Εραλδικής Τέχνης του Ιωάννη Π. Βλαζάκη, Έως 31/01/2019

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 2061

jeventimage

Η έκθεση εραλδικής τέχνης LUMINARIE του διεθνώς καταξιωμένου εραλδικού καλλιτέχνη Ιωάννη Π. Βλαζάκη εγκαινιάζεται αυτό το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου στις 19:30 στο νέο πολυχώρο τέχνης  The Attic Gallery.

Η έκθεση περιλαμβάνει οικόσημα της Κέρκυρας, της Ρόδου, και της Ευρώπης, όπως και άλλα έργα του. Εγκαινιάζεται παρουσία του καλλιτέχνη, και διεξάγεται υπό την αιγίδα της Εραλδικής και Γενεαλογικής Εταιρείας της Ελλάδος. Πρόκειται μια αναδρομική παρουσίαση του έργου του διεθνώς καταξιωμένου Ιωάννη Π. Βλαζάκη, ένας από τους 5 πιο σημαντικούς εραλδικούς καλλιτέχνες παγκοσμίως, και ο μοναδικός έλληνας καλλιτέχνης που έγινε ποτέ  δεκτός ως μέλος στην Εταιρεία Οικοσημολογικών Τεχνών (Society of HeraldicArts) του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου και ώρα 19:30, ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει την ομιλία «Η Εραλδική ως Σύγχρονη Εικαστική Τέχνη» στον χώρο της έκθεσης, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει περισσότερα για την ιδιαίτερη αυτή εικαστική παράδοση. 

Εγκαίνια: Σάββατο 19/1/19, ώρα 19:30 . Διάρκεια έως και Πέμπτη 31 Ιανουαρίου.
Χώρος: The Attic Gallery, Ριζοσπαστών Βουλευτών 1 (πρ. Γαλλικό Ινστιτούτο, πλαϊνή είσοδος, 2ος όροφος).
Ώρες επίσκεψης: Καθημερινά Τρίτη-Κυριακή, 12μμ-9μμ. Δευτέρες κλειστά (εκτός από την εκδήλωση στις 21/1).
Ομιλία του καλλιτέχνη: «Η Εραλδική ως Σύγχρονη Εικαστική Τέχνη». Δευτέρα 21/1, ώρα 19:30. Προλογίζει η Δρ. Σάσσα Chaitow.
Είσοδος ελεύθερη.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland News