Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

5ος Χρυσός Σεπτέμβρης, 14-15/09/2018

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1075

jeventimage

Ο Φάρος Ζωής για 5η συνεχή χρονιά συμμετέχει στην Παγκόσμια Εκστρατεία του Χρυσού Σεπτέμβρη-Μήνας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας- και φωτίζει το Λιστόν χρυσό για να τιμήσει όλα τα παιδιά που έδωσαν και δίνουν μάχη με τον καρκίνο. 


Ένας αγώνας άνισος, δύσκολος γεμάτος σωματικό και ψυχικό πόνο. Παιδιά με απίστευτη δύναμη ψυχής, γεμάτα χαμόγελο, κουράγιο παρόλο τον πόνο των χειρουργείων, θεραπειών και τις παρενέργειες που ακολουθούν. Γονείς που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, πολλές φορές αβοήθητοι όταν ψάχνουν να βρουν λύσεις για την καλύτερη θεραπεία του παιδιού τους.


Φέτος πήραμε την απόφαση η εκδήλωση του Χρυσού Σεπτέμβρη να αφορά καθαρά την αύξηση Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ . 


Στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου από τις 7 το απόγευμα  στο Πεντοφάναρο για όσους επιθυμούν να γίνουν Δότες Μυελού των Οστών. Ας δώσουμε για άλλη μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα ότι όσοι άνθρωποι παλεύουν με τον καρκίνο , όλοι εμείς είμαστε δίπλα τους να δώσουμε Ελπίδα στη Ζωή .

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News