5ος Χρυσός Σεπτέμβρης, 14-15/09/2018

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 881

jeventimage

Ο Φάρος Ζωής για 5η συνεχή χρονιά συμμετέχει στην Παγκόσμια Εκστρατεία του Χρυσού Σεπτέμβρη-Μήνας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας- και φωτίζει το Λιστόν χρυσό για να τιμήσει όλα τα παιδιά που έδωσαν και δίνουν μάχη με τον καρκίνο. 


Ένας αγώνας άνισος, δύσκολος γεμάτος σωματικό και ψυχικό πόνο. Παιδιά με απίστευτη δύναμη ψυχής, γεμάτα χαμόγελο, κουράγιο παρόλο τον πόνο των χειρουργείων, θεραπειών και τις παρενέργειες που ακολουθούν. Γονείς που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, πολλές φορές αβοήθητοι όταν ψάχνουν να βρουν λύσεις για την καλύτερη θεραπεία του παιδιού τους.


Φέτος πήραμε την απόφαση η εκδήλωση του Χρυσού Σεπτέμβρη να αφορά καθαρά την αύξηση Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ . 


Στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου από τις 7 το απόγευμα  στο Πεντοφάναρο για όσους επιθυμούν να γίνουν Δότες Μυελού των Οστών. Ας δώσουμε για άλλη μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα ότι όσοι άνθρωποι παλεύουν με τον καρκίνο , όλοι εμείς είμαστε δίπλα τους να δώσουμε Ελπίδα στη Ζωή .

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfu Holiday Palace

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland News