Τι παίζει Σήμερα

Rnb Night @ Viral, 26/06/2019

Ώρα έναρξης: 22:00

Ματαιώνεται η συναυλία αφιέρωμα στον Σαράντη Αλιβιζάτο στο Δημοτικό Θέατρο

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 2236

jeventimage

Λόγω ανυπέρβλητου σοβαρού τεχνικού προβλήματος που προέκυψε τις τελευταίες ώρες ματαιώνεται η παρακάτω προγραμματισθείσα μουσική βραδιά για τα 50 χρόνια δημιουργικής παρουσίας του καταξιωμένου στιχουργού Σαράντη Αλιβιζάτου, που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018, στις 21.00 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας. Εν ευθέτω χρόνω θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την πραγματοποίησή της.

 

Η παράσταση
 

Μουσική βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο στιχουργό Σαράντη Αλιβιζάτο

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας 
 

Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στα 50 χρόνια δημιουργίας του στιχουργού Σαράντη Αλιβιζάτου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας.

 

Η γνωστή τραγουδίστρια Κωνσταντίνα, ο καταξιωμένος Δημήτρης Σαββαΐδης και η ταλαντούχα Ιωάννα Βλάχου θα μας ταξιδέψουν με τα τραγούδια τους σε σημεία σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας. Τραγούδια όπως «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», η «Αννούλα του χιονιά», «Το σημάδι», το «Σ’ αγαπώ σαν το γέλιο του Μάη», το «Άγγελέ μου και φονιά», το «Μέχρι να βρούμε ουρανό» και πολλά άλλα θα μας κρατήσουν συντροφιά για δύο ολόκληρες ώρες. 

 

Την ορχήστρα θα διευθύνει ο Σπύρος Παγιάτης, ενώ θα συμμετέχουν επίσης η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λιαπάδων, η γυναικεία χορωδία «Κορυφώ» του νησιού μας και το Χορευτικό τμήμα του Ηπειρωτικού Συλλόγου Κέρκυρας «Λορέντζος Μαβίλης». Την καλλιτεχνική διεύθυνση οργάνωσης και παραγωγής έχει ο κ.Γιώργος Παζαΐτης.

 

Ένα Πολιτιστικό γεγονός των ΕΝ.Π.ΑΝ.: Είσοδος 12 ευρώ / 10 ευρώ για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους και ΑΜΕΑ. (για τους σκοπούς των Ενώσεων Πολιτισμού και Ανάπτυξης «ΕΝ.Π.ΑΝ.»).
 
 
[Τελ. Ενημέρωση 28/12/2018]
 
Με την υποστήριξη του

Δημοτικό Θέατρο

Θεοτόκη Γεωργίου 68 & Μαντζάρου, Κέρκυρα.
Θέατρο
2661033598
 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland News