Καρουσαδίτικο Καρναβάλι 2018, 18/02/2018

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1417

jeventimage

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρουσάδων παρουσιάζει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Καρουσαδίτικου Καρναβαλιού 2018!

Η διασκέδαση ξεκινά την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 στις 18:30, στην πλατεία του χωριού, με τα παραδοσιακά «Καρσαδίτικα Πετεγολέτσα» που θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα του Συλλόγου μας, σε σατυρικά κείμενα του Κώστα Σαλιών.
Φέτος έχουμε την χαρά και την τιμή να συνεργαστούμε ξανά με τον κο Σαλιών, εμπνευστή και πρωτεργάτη των «Πετεγολέτσων», ο οποίος φέτος κλείνει αισίως 30 χρόνια ενασχόλησής του με τη συγγραφή κειμένων γι’ αυτό το θεατρικό είδος σάτιρας, που έχει έντονο το στοιχείο της κερκυραϊκής διαλέκτου.
Συμμετέχουν φιλικά η Χορωδία Καρουσάδων «Ντίνος Θεοτόκης», ερμηνεύοντας Κερκυραϊκά τραγούδια και επτανησιακές καντάδες, όπως επίσης και το Χορευτικό του Συλλόγου μας, χορεύοντας το παραδοσιακό Γαϊτανάκι!

Το γλέντι κορυφώνεται την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, στις 16:00 με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και το κάψιμο του Καρνάβαλου! Αναμένεται ατελείωτο κέφι, αφού καρναβαλιστές, μικροί και μεγάλοι, πεζοί και σε άρματα, θα παρελάσουν και θα συνοδεύσουν τον Καρνάβαλο μέχρι την πλατεία του χωριού.
Το πρόγραμμα τα έχει όλα: κέφι, τραγούδι, διασκέδαση, DJ και ζωντανή μουσική με την ορχήστρα «Φαίακες», σε ένα μεγάλο party που θα ακολουθήσει μετά το τέλος της παρέλασης!

Με διάθεση, κέφι και φαντασία
σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτό το γιορτινό κλίμα που έχουμε ετοιμάσει!

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 στις 18:30, «Καρσαδίτικα Πετεγολέτσα»
Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:00, «Καρουσαδίτικο Καρναβάλι»

 

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Καρουσάδων

 

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/politistikoskarousadon

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/169288080359152

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfu Holiday Palace

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland News