Τι παίζει Σήμερα

Electric Daze @ Iznogood, 11/12/2018

Ώρα έναρξης: 21:00

Dj Kiko @ Stavento, 11/12/2018

Ώρα έναρξης: 21:00

Yannis Mitsokapas @ Bristol, 11/12/2018

Ώρα έναρξης: 21:00

Η Πινακοθήκη του Δήμου μαζεύει βιβλία για καλό σκοπό! 02-14/01/2018

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 2890

jeventimage

 Η Πινακοθήκη του Δήμου μαζεύει βιβλία και είναι για καλό!

Με διάθεση εξωστρέφειας για ενεργό συμμετοχή στο κοινωνικό γίγνεσθαι και με έμφαση στο δικαίωμα του κάθε πολίτη για πρόσβαση στο πολιτιστικό περιβάλλον, η Πινακοθήκη του Δήμου συγκεντρώνει βιβλία με σκοπό τον εμπλουτισμό της -υπό διαμόρφωση- Βιβλιοθήκης στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Παιδικά παραμύθια, εικονογραφημένα, μυθιστορήματα, ποιητικές συλλογές αλλά και βιβλία για την τέχνη, την ιστορία, την φιλοσοφία, βιβλία καινούρια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, χωρίς φθορές.

Το εγχείρημα για την δημιουργία της Νοσοκομειακής Βιβλιοθήκης και Υπηρεσίας Πληροφόρησης στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας που ξεκίνησε το 2016, συντονίζει ο κ. Πέτρος Κωσταγιόλας, Επ. Καθηγητής του Ιονίου Παν/μίου, με φοιτητές/τριες Πρακτικής Άσκησης (Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας & Μουσειολογίας, Σχολή Επιστήμης της Πληροφορίας & Πληροφορικής) και εθελοντές, στο πλαίσιο συνεργασίας του με το Επιστημονικό Συμβούλιο και τον Διοικητή του Γ.Ν.Κ. κ. Φοίβο Κακαβίτσα.

Στόχο αποτελεί, η Βιβλιοθήκη του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας πέραν του επιστημονικού περιεχομένου της, να αναπτύξει συλλογή προσβάσιμη σε όλους τους ασθενείς, μικρούς και μεγάλους.

Η συγκέντρωση των βιβλίων θα πραγματοποιείται από την Τρίτη 02 έως την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, στο Τμήμα Περιοδικών Εκθέσεων του Περιστυλίου κατά τις ημέρες & ώρες λειτουργίας της Πινακοθήκης (Τρίτη – Κυριακή, 10:00 – 16:00).

Δημοτική Πινακοθήκη

Παλαιά Ανάκτορα (Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου), Κέρκυρα.
+302661048690
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Resort & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfu Holiday Palace

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland News