Τι παίζει Σήμερα

3ος Mάμαθον στην επάνω πλατεία, 14/05/2017

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 5529

jeventimage

Για 3η συνεχή χρόνια , με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας , ο Σύλλογος Φάρος Ζωής συνεχίζει την επιτυχημένη εκδήλωση- Πεζοπορία  του Μαμαθον.Την Κυριακή 14 Μαιου , ώρα 11 το πρωί στην Πάνω Πλατεία , περπατάμε για να τιμήσουμε με ξεχωριστό τρόπο όλες τις Μανούλες του Κόσμου. Μητέρες που δεν είναι κοντά μας πια, Μητέρες που δίνουν την προσωπική τους μάχη , Μητέρες που παλεύουν δίπλα στα παιδιά τους , Μητέρες που έχασαν παιδί , Μητέρες που παλεύουν καθημερινά να σταθούν στα πόδια τους ! 

Η αφετηρία ξεκινάει στην Πάνω πλατεία καθώς και ο τερματισμός. Με τον  τερματισμό ξεκινάμε όμορφες και μαγικές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους και κεράσματα .Ένα όμορφο πρωινό γεμάτο αγάπη, παιδικά χαμόγελα, μουσική, διασκεδάζοντας τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς , συγγενείς, φίλοι που θα βρίσκονται εκεί.

Όπως σε κάθε δράση – εκδήλωση του Συλλόγου, ενημερώνουμε για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελου των Οστών στο Όραμα Ελπίδας και θα υπάρχει ανάλογος χώρος για όποιον/α επιθυμεί να γίνει εθελοντής δότης. Στέλνουμε το μήνυμα μας  γιατί όπως η Μάνα δίνει ζωή , έτσι και ο μελλοντικός Εθελοντής Δότης δίνει Ελπίδα στη Ζωή. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι πάνω από 950 συμπολίτες έχουν γίνει Δότες και συνεχίζουμε! "

[Τελ. Ενημέρωση 09/05/2017]

 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Flisvos Seaside Cafe Restaurant

Μονή Βλαχερνών Ποντικονήσι

Δείτε live

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Corfuland News