Τι παίζει Σήμερα

Onirama Live @ Pazuzu, 28/05/2018

Ώρα έναρξης: 17:00

Ομιλία «Πώς έζησαν πριν γίνουν εθνικοί ήρωες;», 22/03/2017

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 878

jeventimage

Ομιλία του Διονύση Τζάκη

 

Στην Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών

 

Ομιλία με θέμα: «Πώς έζησαν πριν γίνουν εθνικοί ήρωες; Η περίπτωση του Γ. Καραϊσκάκη», θα πραγματοποιήσειο Διονύσης Τζάκης, λέκτωρ του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 20.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Σολωμού της Κέρκυρας, στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821.     

Ο Διονύσης Τζάκης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1969. Γνωστικό αντικείμενό του είναι η «Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης». Διδάσκει επίσης στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ενώ έχει εργαστεί και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τα γνωστικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στη διαμόρφωση του ελληνικού εθνικού κινήματος, στην επανάσταση του 1821 και στη συγκρότηση του ελληνικού κράτους. Είναι συγγραφέας της μονογραφίας «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μελέτες του έχουν δημοσιευθεί σε συλλογικούς τόμους, περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων.

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

 

 

 

Μουσείο Σολωμού

Μητροπολίτου Αρσενίου & Κώστα Μακρή, Κέρκυρα.
26610 30674
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πίσω

Corfuland News