Τι παίζει Σήμερα

Στην Κέρκυρα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνών Αστρονόμων, 20-22/10/2017

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 2225

jeventimage

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το 2017, έτος που συμπίπτει με τα 90 χρόνια ερασιτεχνικής Αστρονομίας στην Ελλάδα που γεννήθηκε στην Κέρκυρα,  η Αστρονομική Εταιρεία Κέρκυρας θα διοργανώσει, μετά απο κοινή απόφαση των Διοικητικών Συμβουλίων των Ελληνικών Αστρονομικών Συλλόγων,  σε  συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, 

το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνών Αστρονόμων

στην πόλη της Κέρκυρας, στο διάστημα από 20 έως 22 Οκτωβρίου 2017.

Τα Πανελλήνια Συνέδρια Ερασιτεχνικής Αστρονομίας που διοργανώνονται κάθε δύο χρόνια, είναι μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες των ελληνικών αστρονομικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, με τον αριθμό τους να έχει ξεπεράσει ήδη στους 30.

Ξεκίνησαν το 1999 με σκοπό τη συνεύρεση των ερασιτεχνών αστρονόμων, την εκλαΐκευση της αστρονομίας, την παρουσίαση του έργου τους και την πρόοδο της αστρονομίας στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα έχουν διεξαχθεί 9 συνέδρια,  και η εταιρεία μας το διοργανώνει για δεύτερη φορά (μετά το 2001).

Στο συνέδριο, εκτιμάται ότι θα συμμετέχουν περίπου 220 σύνεδροι προερχόμενοι από όλη την Ελλάδα, ενώ θα παρευρεθούν Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, στο πλαίσιο της διοργάνωσης κεντρικών ομιλιών, αλλά και εξειδικευμένων εργαστηρίων (workshop).

Εγγραφή στο συνέδριο μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε ενδιαφερόμενος, άσχετα εάν είναι μέλος ή όχι, αστρονομικού συλλόγου.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο συνέδριο μέσω της ιστοσελίδας του, τονίζοντάς σας ότι η προεγγραφή είναι διαθέσιμη έως 30 Σεπτεμβρίου 2017 και είναι 30 Ευρώ, ενώ μετά από αυτή την ημερομηνία θα ισχύσει η τιμή των 40 Ευρώ για την εγγραφή σας. (Για φοιτητές και ανέργους, αντίστοιχα 20 και 30).

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ:

 

http://www.astrosynedrio-2017.gr/index.php/conference/registration

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Resort & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfu Holiday Palace

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland News