Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Οι resident djs του Seds μιλούν για το Opening Weekend του Loco Dance Club

Η μεγάλη μέρα του opening για το Loco Dance Club έφτασε, η ομάδα Seds κόβει την κορδέλα του ανανεωμένου χώρου στα Γουβιά Κέρκυρας και το καλοκαιρινό party ξεκινάει σε ένα τρελό Σαββατοκύριακο με ένα free Event την Παρασκευή 15/6 και τον πρώτο International Guest Deniro Farrar (Usa) το Σάββατο 16/6.

Οι resident djs του Seds μιλούν για το Opening Weekend του Loco Dance Club

Την πρεμιέρα λοιπόν ανοίγουν οι resident djs της ομάδας K.pro, Kobo, Petros Odin, Mattik με τους οποίους συζητήσαμε κάποια πράγματα.

Πότε ξεκίνησε η συνεργασία σας με το seds;

Όλα ξεκίνησαν τα τέλη του 2011, με κάποια parties σε μαγαζιά της Κέρκυρας, ο χώρος του Αu Bar στο εμπορικό κέντρο είχε ήδη φιλοξενήσει κάποια απο τα μεγαλύτερα ονόματα της τότε ηλεκτρονικής σκηνής και αυτός ο ήχος άρχισε να εξαπλώνεται και σε άλλα μαγαζιά του νησιού, είμασταν όλοι εκεί για να εκπροσωπούμε αυτή τη σκηνή στην πόλη μας.

Πώς καταφέρατε μεσα σε αυτά τα χρόνια να προχωρήσετε τόσο;

Η ενασχόληση με τη μουσική, οι παραγωγές και η κυκλοφορία κομματιών σε μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες ήταν ενας καθοριστικός παράγοντας αυτής της εξάπλωσης, αργότερα η δουλειά μας στην Αθήνα βοήθησε στην αναγνωρισιμότητα του seds αλλα και στα δικά μας προσωπικά ονόματα. Όλα αυτα φυσικά με την αγάπη και στήριξη του κόσμου μας.

Μάθαμε οτι έχετε όλοι βρεθεί με μεγάλα ονόματα στο ίδιο booth, αυτό βοήθησε στην εξέλιξη σας;

Όλοι μας εχουμε βρεθεί στα decks με τα μεγαλύτερα ονόματα όπως Joseph Capriatti, Dubfire, Ilario Alicante, Sam Paganini, Umek, Oliver Huntemann, Deborah de Luca σε παραγωγές του Seds αλλα και άλλων διοργανώσεων. Aυτός ειναι καθοριστικός παράγοντας για την εξέλιξη ενός dj χωρίς αυτό να σημαίνει οτι συμπεριλαμβάνοντας το όνομα μας σε ένα τέτοιο event κερδίσαμε τα πάντα, έχουμε δουλέψει σκληρά σε πολλά μαγαζιά, διασκεδάζοντας με τον κόσμο για να επιλεγόμαστε σαν support act σε τέτοια parties. 

Κλείνοντας, τί να περιμένουμε από τις μουσικές σας επιλογές την Παρασκευή στο Loco;

Ο καθένας μας θα βάλει τη προσωπική πινελιά του στο party της Παρασκευής, υποσχόμαστε ένα τρελό ξεκίνημα στο Loco Dance Club και στον κόσμο που μας υποστηρίζει όλο αυτο τον καιρό και για να ξεχωρίσουμε και κάποια βασικά πράγματα για αυτη τη βραδιά αλλά και τη συνέχεια της σαιζόν, ο χώρος του Loco μας δίνει τη δυνατότητα με το οπτικοακουστικό του σύστημα που αποτελείται απο ήχο ο οποίος είναι κορυφαίος στην αγορά παγκοσμίως Void Acoustics και ένα ολοκαίνουργιο σύστημα φωτισμού οπου σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να έρθετε να δείτε και να ακούσετε!

Opening event 15/6: Loco Dance Club & Seds Opening Party

Deniro Farrar event 16/6: Deniro Farrar (USA) - Blessed RnB Night at Loco Dance Club Corfu

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News