2986.jpg

2986.jpg

2982.jpg

2982.jpg

2983.jpg

2983.jpg

2985.jpg

2985.jpg

2984.jpg

2984.jpg

Studio 27

Εμφανίσεις: 2001
Όνομα
Studio 27
Τύπος
Φωτογραφίσεις Γάμων Βαπτίσεων Εκδηλώσεων
Διεύθυνση
Αγίων Πάντων 27, Κέρκυρα
Τηλ
+306984720668
E-mail
Find Us

Studio 27

Από τη παιδική μας ηλικία η φωτογραφία και η κινηματογράφηση ήταν τα χόμπι μας! Πάντα προσπαθούσαμε να αποτυπώσουμε σημαντικές και ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μέσα από το φακό της κάμερας μας, με ένα φυσικό και παράλληλα καλλιτεχνικό τρόπο.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια οικογενειακή φίλη μας, η Κατερίνα, μας ζήτησε να καλύψουμε τη βάπτιση της κόρης της! Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από το αναμενόμενο. Αυτό ήταν... Το χόμπι μας μέσα σε μια μέρα έγινε επάγγελμα και άλλαξε τη ζωή μας! Καθώς περνούσε ο καιρός εμπλουτίσαμε τις γνώσεις μας μέσα από πολλές σχολές και σεμινάρια πάνω στη φωτογραφία και στη κινηματογράφηση και έτσι το πάθος για τη δουλειά μας συνάντησε τον επαγγελματισμό. Οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τη δουλειά μας είναι η καλλιτεχνική απόδοση της αυθόρμητης στιγμής. Το συναίσθημα είναι το κίνητρό μας και είμαστε από την αρχή μέχρι το τέλος στο κυνήγι της καταγραφής τέτοιων στιγμών που θα μείνουν ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου. Η δουλειά μας είναι αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας!

Αν και εσείς αισθάνεστε πως θέλετε κάτι διαφορετικό για μια από της ομορφότερες στιγμές της ζωής σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και δούμε μαζί το πως φαντάζεστε το γάμο σας μέσα από το φακό μας!!!

Studio27 by Politis Andreas | Photography & Cinematography

Corfuland Live Webcams

Flisvos Seaside Cafe Restaurant

Μονή Βλαχερνών Ποντικονήσι

Δείτε live

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live