Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

5977.jpg

5977.jpg

5975.jpg

5975.jpg

5978.jpg

5978.jpg

5974.jpg

5974.jpg

5976.jpg

5976.jpg

Στεργίου

Εμφανίσεις: 1793
Όνομα
Στεργίου
Τύπος
Παραδοσιακό Καφενείο - Ουζερί
Διεύθυνση
Αναστασίου Κατσιμίδη 1
Περιοχή
Αναστασίου Κατσιμίδη 1
Τηλ
+30 2661303850
Find Us

Στεργίου

Το παραδοσιακό καφενείο-ουζερί Στεργίου, συνεχίζει την παράδοση των ελληνικών καφενείων στον χρόνο καταφέρνοντας να συνδέσει το παρελθόν με το παρόν με απόλυτη αρμονία.

Ανοιχτό από τις 6μιση το πρωί, σερβίρει καφέ και πρωινό σε όσους ξυπνούν πρώτοι και περνούν βιαστικά πηγαίνοντας στις δουλειές τους. Όσο η μέρα προχωρά τα τραπεζάκια του γεμίζουν κόσμο, από διαφορετικές γενιές και ηλικίες. 

Δεν είναι όμως μόνο το όμορφο, φιλικό περιβάλλον που συνδυάζει παλιό με σύγχρονο και σου βγάζει μια αίσθηση οικειότητας από την πρώτη επίσκεψη, που μας κερδίζει σε αυτό το μαγαζί. Είναι και το καλό, γνήσιο τσίπουρο, τα σπιτικά μεζεδάκια που είναι τόσο γευστικά σα να τα έφτιαξε η μαμά μας, τα πολλά λαχταριστά ορεκτικά και τα ψητά διαλεχτά κρεατικά που σερβίρονται από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Το παραδοσιακό καφενείο-ουζερί Στεργίου μετρά 3 χρόνια λειτουργίας και έχει αποκτήσει ήδη φανατικούς θαμώνες που το επισκέπτονται για το καθημερινό τους καφεδάκι, για να παρακολουθήσουν αγώνες, για τσιπουράκι με μεζέ ή για τις παρεΐστικες εξόδους τους. 

Φυσικά ένα μαγαζί δεν είναι τίποτα χωρίς τους ιδιοκτήτες του και το προσωπικό του και αυτό είναι κάτι που στον Στεργίου γίνεται φανερό από την πρώτη καλημέρα.

Στην Αναστασίου Κατσιμίδη 1, ακριβώς πάνω στην διασταύρωση το Παραδοσιακό καφενείο- ουζερί Στεργίου είναι εκεί για να  θυμούνται οι παλιοί, να μαθαίνουν οι νεότεροι και να κρατάνε τα καλά στοιχεία των περασμένων εποχών, έτοιμο να φιλοξενήσει μικρούς και μεγάλους.

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips