4743.jpg

4743.jpg

4740.jpg

4740.jpg

4742.jpg

4742.jpg

4741.jpg

4741.jpg

4744.jpg

4744.jpg

Joséphine

Εμφανίσεις: 9818
Όνομα
Joséphine
Τύπος
Καφέ μπαρ εστιατόριο
Διεύθυνση
οδός Ελευθερίας πλατεία Σπιανάδα
Τηλ
+302661027275
E-mail
Find Us

Joséphine

Το καλοκαίρι του 1807 ο Γάλλος στρατηγός Cesar Berthier μετά από εντολή του αυτοκράτορα Napoleon Bonaparte, καταλαμβάνει την Κέρκυρα, την ανακηρύσσει τμήμα της Γαλλικής Αυτοκρατορίας, καταλύει το Libro D'oro και διατάζει τον εκσυγχρονισμό και τη ρυμοτομία της αρχιτεκτονικής της πόλης. Ένα από τα έργα που ξεχωρίζει είναι η τοξοστοιχεία στη δυτική πλευρά της Σπιανάδας που είναι γνωστή με το όνομα Liston, στα πρότυπα της τοξοστοιχείας της οδού “Rue De Rivoli” στο Παρίσι. Σύζηγος του Napoleon ήταν η Joséphine De Beauharnais, λάτρης της διασκέδασης και του καλού κρασιού, είχε στην κατοχή της τη μεγαλύτερη συλλογή κρασιών της εποχής. 

Το Joséphine που βρίσκεται στο liston, είναι ένα all day καφέ, στο οποίο μπορείτε να βρείτε, μεγάλη ποικιλία από speciality coffees, επιλεγμένα χαρμάνια και μονοποικιλιακούς καφέδες φρέσκιας κοπής δεκαπέντε ημερών, με μοναδικό άρωμα και ξεχωριστή γεύση.

Μπορείτε ακόμη, να απολαύσετε κρασί από την πλούσια και ενημερωμένη wine list του Josephine και να το συνοδεύσετε με casual finger food με εποχικά φρέσκα είδη και κερκυραϊκά προϊόντα όπως γραβιέρα και νούμπουλο. Μια διαφορετική πρόταση, ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας.

Corfuland Live Webcams

Flisvos Seaside Cafe Restaurant

Μονή Βλαχερνών Ποντικονήσι

Δείτε live

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live