5979.jpg

5979.jpg

5980.jpg

5980.jpg

5982.jpg

5982.jpg

5983.jpg

5983.jpg

5984.jpg

5984.jpg

Emeral

Εμφανίσεις: 1938
Όνομα
Emeral
Τύπος
Ζαχαροπλαστείο - Cafe- Catering
Διεύθυνση
10χλ Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας, Τζάβρος
Περιοχή
10χλ Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας, Τζάβρος
Τηλ
+30 2661091780
E-mail
Find Us

Emeral

Η ιστορία του ξεκινά, όταν  ο κυρ Γιάννης ο Κουλουρίδης το 1977, στο σημείο που μέχρι και σήμερα βρίσκεται το Emeral, άνοιξε ένα μικρό φούρνο και έψηνε καθημερινά  στα ξύλα, ψωμί ζηλευτό και μοσχομυριστά τσουρέκια. Οι γιοί του, ο Κωνσταντίνος και ο Ανδρέας βρέθηκαν γρήγορα δίπλα του, εξελίσσοντας την τέχνη της αρτοποιίας  και προσθέτοντας τη ζαχαροπλαστική και τον καφέ. Στόχος πλέον της Οικογένειας  Κουλουρίδη,  είναι η ποιότητα και  η συνεχής δημιουργία νέων γεύσεων,  που να αρέσουν σε όλο τον κόσμο.

Γρήγορα το Emeral,  έγινε γνωστό για τα φρέσκα γλυκά, την ποικιλία των προϊόντων του και την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, τόσο στους Κερκυραίους όσο και στους επισκέπτες  που κατέφθαναν στο νησί κάθε χρόνο για τις διακοπές τους.

Σήμερα το Emeral αποτελεί σημείο αναφοράς στην Κέρκυρα για το παραδοσιακό του τσουρέκι, τα κοκάκια και τα μακαρόν με την κρέμα, τα ταρτάκια, τις λαχταριστές πάστες, τις δροσερές τούρτες,  το παγωτό με φρέσκο γάλα και διαλεχτά φρούτα εποχής,  το αχνιστό ψωμί  και τους τραγανιστούς  λουκουμάδες, τα κουλούρια με τη βανίλια,  το μπακλαβά και το γαλακτομπούρεκο με το κατσικίσιο βούτυρο, αλλά και για τον γευστικό και αρωματικό του καφέ.

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips