4255.jpg

4255.jpg

4256.jpg

4256.jpg

4259.jpg

4259.jpg

4257.jpg

4257.jpg

4258.jpg

4258.jpg

ArtHaus

Εμφανίσεις: 4501
Όνομα
ArtHaus
Τύπος
Cafe Wine Bar
Διεύθυνση
1η Πάροδος Αγίου Σπυρίδωνος
Περιοχή
1η Πάροδος Αγίου Σπυρίδωνος
Τηλ
+30 2661 033740
Find Us

ArtHaus

Στο λαβύρινθο των στενών καντουνιών, πίσω από τον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, το ΑrtHAUS cafe wine -bar κλέβει τη ματιά όσων τυχαία βρεθούν απ' έξω. 

Ο Νίκος Τζέκος και η σύζυγος του Λέττα, έφτιαξαν τον πρωτότυπο, ζεστό αυτό χώρο, με προσωπική φροντίδα και επιμέλεια. Το όνομα αυτού δεν είναι τυχαίο καθώς οι τοίχοι του μαγαζιού είναι γεμάτοι από πίνακες οι οποίοι είναι ως επί το πλείστον δημιουργίες του ιδιοκτήτη ~ που όντας χρόνια ζωγράφος αποφάσισε να παντρέψει την αγάπη του για την τέχνη και το καλό κρασί και να τα μοιραστεί με τους ανέκαθεν φιλότεχους Κερκυραίους.

Με ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο γούστο στο design του και jazz μουσική το ΑrtHAUS είναι ιδανικό για τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, για καφέ, πρωτότυπες αλλά και κλασικές γεύσεις τσαγιού και νοστιμότατα χειροποιήτα γλυκά. 

Το βράδυ γίνεται επίσης μια πολύ καλή πρόταση για να απολαύσει κανείς εξαιρετικής ποικιλίας κρασιά τα οποία συνοδεύονται από χειροποίητες, εκλεκτές λιχουδιές όπως μπρουσκετούλες με φρέσκα υλικά, ποικιλίες τυριών και αλλαντικών και άλλα πολλά που εναλλάσονται συνεχώς για να εκπλήσουν τους επισκέπτες. 

Ένα πανέμορφο καλλιτεχνικό στέκι στην πόλη της Κέρκυρας, ιδανική πρόταση για ανθρώπους όλων των ηλικιών που θέλουν να ανακαλύπτουν συνεχώς κάτι διαφορετικό. 

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips