6093.jpeg

6093.jpeg

4614.jpg

4614.jpg

6807.jpg

6807.jpg

6094.jpeg

6094.jpeg

6092.jpeg

6092.jpeg

Olea

Εμφανίσεις: 5115
Όνομα
Olea
Τύπος
Cocktail Bar
Διεύθυνση
Ύψος
Περιοχή
Ύψος
Τηλ
+30 6932114259
Find Us

Olea

Στη βορειοδυτική πλευρά της Κέρκυρας, στην παραλία του Ύψου, βρίσκεται από το 1995 το Olea Bar.  Χαρακτηριστικό και κύριο στοιχείο έμπνευσης της ονομασίας του, και όχι μόνο, είναι η ελιά. Ένα μεγάλο γηραίο και επιβλητικό στην όψη δέντρο ελιάς, βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του μαγαζιού. Φυσικά αυτό δε σταματά εκεί. Η ελιά θα έπρεπε να βρίσκεται σε αρμονία με τον υπόλοιπο χώρο και αυτό μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχούν τα στοιχεία της φύσης και πάνω απ' όλα το ξύλο. 

Σε αυτόν λοιπόν τον καλαίσθητο, φιλικό και αρμονικά φτιαγμένο χώρο δίπλα στη θάλασσα, σας περιμένουμε από νωρίς έως αργά το βράδυ να απολαύσετε τον καφέ, το φαγητό ή το ποτό σας. Burgers με χειροποίητο ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, για να απολαύσετε είτε στις ξαπλώστρες στην παραλία είτε στον χώρο του μαγαζιού.

Στην κάβα μας θα βρείτε μια ευρεία γκάμα από regular και premium ποτά που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Φυσικά από έναν τέτοιο χώρο, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα cocktails. Μια μεγάλη ποικιλία από ευφάνταστα και δροσιστικά cocktails, κλασσικά, εξωτικά και tiki, σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε. 

Μουσική που κυμαίνεται σε χορευτικά mainstream ακούσματα από διάφορα μέρη του κόσμου θα σας κρατήσει συντροφιά ως τα ξημερώματα. 

Στο χώρο μας επίσης, διοργανώνονται θεματικές βραδιές με live μουσική, latin χορούς και αντίστοιχα latin ακούσματα. 

 

Corfuland Live Webcams

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips