Τι παίζει Σήμερα

Kobo & Silas @ Alma Libre, 05/07/2020

Ώρα έναρξης: 22:00

Flying Jazz Trio Live @ Πολύτεχνο, 19/11/2019

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 431

jeventimage

FLYING JAZZ TRIO

Ο Στέφανος Ανδρεάδης και ο Γιώργος Κοντραφούρης, είναι φίλοι και συνεργάτες εδώ και πολλά χρόνια στο τμήμα Μουσικών σπουδών τζαζ του Ιονίου Παν/μίου.  Από το 2017 με τον ντράμερ Βασίλη Ποδαρά (απόφοιτο του τμήματος Τζαζ του Ιονίου και νυν διδάσκοντα τζαζ ντραμς) έχουν δημιουργήσει ένα τρίο που απογειώνεται σε κάθε του εμφάνιση συμπαρασύροντας μαζί του και το κοινό. To τρίο μόλις ολοκλήρωσε την νέα του δουλειά, με κομμάτια του Στέφανου Ανδρεάδη με τον γενικό τίτλο Flying Jazz Trio-‘‘Nostalgia’’, η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2019 από την δισκογραφική εταιρεία L39 σε δίσκους ακτίνας και βινυλίου.                                                      

Το συγκρότημα Flying Jazz ξεκίνησε τo 2008 από την Κέρκυρα με τους Γιώργο Κοντραφούρη Hammond Organ, τον Δήμο Δημητριάδη, άλτο και σοπράνο σαξόφωνο, τον Αλέξανδρο-Δράκο Κτιστάκη, ντράμς και τον Στέφανο Ανδρεάδη στην κιθάρα και στις συνθέσεις. 

Η δισκογραφική αυτή δουλειά  Stefanos Andreadis 'Flying Jazz' κυκλοφόρησε το 2013 από την FM records ενώ το 2017 κυκλοφόρησε η επόμενη με τίτλο:‘Flying Jazz-To Eternity’, με τους ίδιους μουσικούς και την προσθήκη του Ανδρέα Πολυζογόπουλου στην τρομπέτα, από την Ankh Jazz Records. Στο ξεκίνημα του 2017 επίσης, o Γιώργος Κοντραφούρης κυκλοφόρησε την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο 'Στοιχειώμενα ποιήματα' από την Puzzlemusik. Tέλος στα τέλη του 2018, ο Βασίλης Ποδαράς κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Billy Pod ΄΄Drums to heal society’’ από την Puzzlemusik.

 

Στέφανος Ανδρεάδης: κιθάρα
Γιώργος Κοντραφούρης: Hammond Organ
Βασίλης Ποδαράς: drums

 

watch: https://www.youtube.com/watch?v=pG4l9Wfg3i0

 

ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ Σχολεμβούργου 39 // είσοδος Νέου Φρουρίου // Κέρκυρα

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 // 21.30 // είσοδος ελεύθερη 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Palaiokastritsa Apartments

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News