Τι παίζει Σήμερα

Ακυρώθηκε η συναυλία Πάριος & Κατσαρός «Το Ταξίδι του Έρωτα» στο Παλαιό Φρούριο

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 4755

jeventimage

Ακυρώθηκε η παρακάτω συναυλία των Γιάννη Πάριου και Γιώργου Κατσαρού, λόγω ανυπέρβλητων τεχνικών προβλημάτων στο χώρο διεξαγωγής που καθιστούν αδυνατη τη υλοποίησή της κατά τη χθεσινή ανακοίνωση της διοργάνωσης. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για την συναυλία των Γιάννη Πάριου και Γιώργου Κατσαρού που ακυρώθηκε, από το Corfuland Shop, μπορούν τα πάρουν τα χρήματά τους επιστρέφοντας το απόκομμα του εισιτηρίου στο Corfuland Shop. 

σοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την αντίστοιχη ηλεκτρονική πλατφόρμα για την επιστροφή των χρημάτων τους.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ
«ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ …»

Καλοκαίρι 2019

 

μαζί του ο Γιώργος Κατσαρός

 

Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας, Ναός Αγίου Γεωργίου

Τετάρτη 28 Αυγούστου, ώρα 21:00

O Γιάννης Πάριος ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές αλλά και συνθέτες, παρουσιάζει τη δουλειά του με τίτλο  «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ…»

 

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και έχοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ο καλλιτέχνης όσο και τα τραγούδια του. Έχει τραγουδήσει τον έρωτα, γράφει στίχους και μουσική και τα τραγούδια του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.         Γιάννης Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με το πάθος και την αυθεντικότητά του που όλοι μια φορά στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν την εμπειρία του να παραβρεθούν σε συναυλία και να ακούσουν ζωντανά τον τραγουδιστή του έρωτα. Να δονηθούν από την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, μέσω της ιδιαίτερης φωνής του και φυσικά το σίγουρο είναι πως εκείνο το βράδυ, θα φύγουμε όλοι μετά το τέλος της συναυλίας και θα αισθανθούμε ερωτευμένοι. Άλλοι με το ταίρι μας, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το «σήμερα», άλλοι με τη ζωή «που περνά και χάνεται». Ο έρωτας έτσι και αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας τρυπήσουν τα βέλη του.

Τραγουδούν: Κων/νος Αναγνώστου, Ροδόκλεια Κουταλέλη, Ελένη-Στυλιανή Αλεξανδρή

 

Μαέστρος:Ντίνος Γεωργούτσος

 

Μαζί του δεκαμελή ορχήστρα.

 

Πληροφορίες

 

Παράσταση: Τετάρτη 28 Αυγούστου και ώρα 21:00

Πληροφορίες  για τη Συναυλία  : 2310257218,6909205621

Προπώληση εισιτήριων: Γενική είσοδος 18 ευρώ, Φοιτητικό –Ανέργων  15 ευρώ

Την ημέρα τις συναυλίας:  20 Γενική είσοδος 18 φοιτητικό Ανέργων

 

Προπώληση εισιτηρίων στο Corfuland Shop

Προπώληση 18€  - Φοιτητές- Άνεργοι 15€

Corfuland Shop, Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 15:00 , Σάββατο 10:00 - 14:00 στη διεύθυνση Αλμπέρ Κοέν 2, γωνία τράπεζας Eurobank έναντι Hondos Center. Τηλ. επικοινωνίας 2661024744.  

 

[Τελ. Ενημέρωση 28/08/2019]

 

 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News