Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Imam Baildi Live @ 5o Corfu Beer Festival, 30/09/2018

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 2957

jeventimage

Το 5o Corfu Beer Festival στον Αρίλλα φιλοξενεί στη σκηνή του το συγκρότημα Imam Baildi για μία μοναδική εμφάνιση το βράδυ της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Είσοδος ελεύθερη

To 5o Corfu Beer Festival της Corfu Beer θα διεξαχθεί 26-30 Σεπτεμβρίου 2018 στον Αρίλλα. Η Κέρκυρα θα συναντήσει την Αγγλία σε ένα φεστιβάλ μπύρας, κουλτούρας και γευσιγνωσίας με πλήθος εκδηλώσεων και συναυλιών. Από το απόγευμα έως αργά το βράδυ με πλήθος εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί.
 

Η συνταγή του Imam Baildi είναι ένας συνδυασμός μουσικών γεύσεων που φέρνουν κοντά το παλιό με το καινούριο, την Ελλάδα με τον κόσμο. Την ιδέα αυτή μετέφεραν στον κόσμο της μουσικής ο Ορέστης και Λύσανδρος Φαληρέας, μαζί με το ομώνυμο συγκρότημα.

Στην κουζίνα τους, η ατμόσφαιρα του παλιού ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού συναντά τη σύγχρονη παραγωγή και ενορχήστρωση.

Στη σκηνή, επτά άτομα συνδυάζουν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια, δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, latin, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική σε μια συναυλιακή συνταγή που είναι πλέον δοκιμασμένη σε πάνω από 500 εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 2007 ως σήμερα έχουν καθιερωθεί στην ελληνική μουσική σκηνή, με κοινό σπό όλες τις ηλικίες και γωνιές τις Ελλάδας. Παράλληλα, είναι το πιο δραστήριο νέο ελληνικό συγκρότημα στο εξωτερικό, με 3 album που κατέκτησαν θέσεις στην πρώτη δεκάδα των European World Music Charts, και 5 χρόνια περιοδειών σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Στις αποσκευές τους έχουν συμμετοχές σε μερικά από τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ όπως: South by Southwest (US), Montreal Jazz Festival (Canada) (photos), Roskilde(DK) Roskilde (photos), Trans Musicales de Rennes (FR), Sziget (HU) (video), Lowlands (NL) κ.α.

https://www.youtube.com/watch?v=9bZaDhPfxI0

https://www.youtube.com/watch?v=C-ZILACDQbE

https://www.youtube.com/watch?v=8mQF1bout9M&t=0s&index=36&list=PLCBopr8ruzmIRdhsf5PAb7hE3pRUZI6A3

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News