Τι παίζει Σήμερα

Summer Opening @ Pazuzu, 21/05/2018

Ώρα έναρξης: 08:00

Opening Party @ Verde Blu, 21/05/2018

Ώρα έναρξης: 08:00

Το «Ροζ»… Για πρώτη φορά στην Κέρκυρα! 20-21/05/2017

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 4096

jeventimage

«Ροζ»… Για πρώτη φορά στην Κέρκυρα!
Όταν η μουσική φλερτάρει με το σενάριο!
 
«Τί θα γινόταν εάν (σε ένα live) τα τραγούδια είναι σε τέτοια σειρά ώστε να δημιουργούν μία ιστορία;». Αυτό αναρωτήθηκε ο (κινηματογραφιστής) Πέτρος Αντωνιάδης και η αγάπη του για τη μουσική τον οδήγησε στο… «ΡΟΖ – Δύο Φωνές, Μία Ιστορία»!
Δύο νέα παιδιά, επί σκηνής συναντιούνται, ερωτεύονται, διαφωνούν, χωρίζουν, πονάνε, αγαπιούνται μέσα από αγαπημένα τραγούδια (της Ελληνικής Έντεχνης και όχι μόνο μουσικής σκηνής)! Ένα Live, αφηγούμενο μέσω των τραγουδιών τη συναισθηματική πορεία ενός ζευγαριού. Μία πορεία που τα κόκκινα και τα λευκά δεν έχει παρά να τα κάνει «ΡΟΖ».
 
Είναι live, δεν είναι θέατρο. Η ίδια η μουσική αφήνεται να οδηγήσει την ιστορία με τους σεναριακούς διαλόγους / μονολόγους – τους οποίους υπογράφουν ο εμπνευστής του «Ροζ» Πέτρος Αντωνιάδης και ο επιτυχημένος σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς (Singles, Μανα X ουρανού κ.α.) – να διαρκούν «τόσο, όσο». 
 
Το «Ροζ» αποτελεί την πρώτη μουσική παράσταση ενός μεγαλύτερου συνόλου, σκοπός του οποίου είναι η δημιουργία – το δυνατόν – μεγαλύτερης ομάδας μουσικών σε Πανελλήνιο επίπεδο. Κάθε «concept» θα μπορεί να ταξιδεύει και να παρουσιάζεται σε περιοχές της Ελλάδας, από διαφορετικούς μουσικούς, πάντα όμως υπό την ίδια καλλιτεχνική στέγη. «Δεν έχει σημασία εάν το παρουσιάζει ο Πέτρος ή ο Γιάννης, η Πολύμνια ή η Μαριγώ! Κάθε ένας δίνει το δικό του προσωπικό καλλιτεχνικό στίγμα ακολουθώντας το ίδιο σενάριο με τα δικά του μέσα!»
 
➢ Η Κέρκυρα γίνεται «ΡΟΖ»!
Η La Tabernita Mexicana & το Jasmine (Σολωμού 31, Νέο Φρούριου) παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Κέρκυρα το «Ροζ»! Μετά τις πολύ επιταχυμένες του παρουσιάσεις στην Κρήτη (γενέθλιος τόπος του), τo «Ροζ» ταξιδεύει στο νησί των Φαιάκων για δύο μοναδικές εμφανίσεις το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου στις 21:30 ! Εκεί, θα δούμε και – φυσικά – θα ακούσουμε τους:
 
Πέτρος Αντωνιάδης | Τραγούδι, Κιθάρα
Πολύμνια Κοτσώνη| Τραγούδι
Νίκος Κούσης | Πλήκτρα
Στέλιος Λαδόπουλος | Κιθάρα
Παντελής Κιάσσος | Τύμπανα
 
Σύντομα το «Ροζ» θα ταξιδέψει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του στο facebook: www.facebook.com/RozConcert
#ROZCONCERT
 

Με την υποστήριξη του

La Tabernita

Σολωμού 31, Τένεδος, Κέρκυρα.
Mexican - Restaurant - Bar
2661042328, 6974861048
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Πίσω

Corfuland News