Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Σπουδάζω με Υποτροφία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Αιτήσεις

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 868

jeventimage

Σπούδασε με Υποτροφία στο τμήμα «Ψηφιακές Εφαρμογές και Καινοτομία»

του Ιονίου Πανεπιστημίου – Τελευταίες Ημέρες Αιτήσεων!

 

Η Equal Society, με το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία»,  προσφέρει για 10η χρονιά,  σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, υποτροφίες πλήρους φοίτησης σε νέους με κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες.

 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στις «Ψηφιακές Εφαρμογές και Καινοτομία» καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων που σχετίζονται με την επιστήμη της πληροφορικής, τα πληροφοριακά συστήματα και τη διοικητική επιστήμη. Η σημασία των πληροφοριακών συστημάτων και των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) αποτελεί βασικό πυλώνα ενίσχυσης της καινοτομίας σε εθνικό επίπεδο. Ειδικότερα, οι Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας αποτελούν καταλύτη για τη βελτίωση της λειτουργίας των επιχειρήσεων και της αποδοτικότητας της δημόσιας διοίκησης (μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης). Το προτεινόμενο ΠΜΣ έχει ως βασικό στόχο την απόκτηση από τους φοιτητές δεξιοτήτων που σχετίζονται με την κατανόηση του τρόπου χρήσης και αξιοποίησης καινοτόμων εφαρμογών πληροφορικής σε τομείς υψηλής εξειδίκευσης, όπως είναι ο τουρισμός, ο πολιτισμός, το περιβάλλον, η υγεία και η ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα.

 

Οι αιτήσεις για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές πλησιάζουν στο τέλος τους και όσοι ενδιαφέρονται να «διεκδικήσουν το μέλλον που τους αξίζει», καλούνται να επισκεφθούν το https://spoudazomeypotrofia.gr/  και να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής. Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται με βάση κοινωνικά, ακαδημαϊκά και οικονομικά κριτήρια. 

Αρκετές υποτροφίες έχουν ήδη δοθεί στους πρώτους τυχερούς, εξασφάλισε κι εσύ τη δική σου σε ένα από τα πιο σύγχρονα προγράμματα σπουδών!

Κάνε την αίτησή σου εδώ: https://bit.ly/3tbklph

Η επόμενη υποτροφία μπορεί να σου ανήκει.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News