Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Εξ' αποστάσεως «Εκπαίδευση στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ» της Google και ΟΑΕΔ, έως 25/10/2020

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 879

jeventimage

Για άνεργος που θέλουν να εκπαιδευτούν, αλλά και να εργαστούν στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ, δίνεται η ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή στο εξ αποστάσεως δωρεάν Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης «Εκπαίδευση στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ» που συνδιοργανώνουν ο ΟΑΕΔ και η Google Ελλάδας.

 

Μετά την υπερκάλυψη των 3.000 προσφερόμενων θέσεων του προγράμματος, που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο, ο ΟΑΕΔ και η Google αποφάσισαν από κοινού την άμεση υλοποίηση ενός δεύτερου εκπαιδευτικού κύκλου. 1.500 νέες θέσεις ανοίγουν για τους ανέργους που πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενισχύσουν τις ψηφιακές δεξιότητές τους, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης “Grow with Google”. Όσοι ολοκληρώσουν το πρόγραμμα αυτό θα πληρούν τις προϋποθέσεις για να δηλώσουν συμμετοχή στις θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης που σύντομα θα ανακοινωθούν από τον ΟΑΕΔ. Σκοπός είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος στην αγορά εργασίας και η επαγγελματική αποκατάσταση των ανέργων, με δυνατότητα συμμετοχής σε επιδοτούμενο πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, διάρκειας έξι (6) μηνών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα.

 

Η εκπαίδευση διαρκεί εβδομήντα πέντε (75) ώρες: σαράντα (40) ώρες Ασύγχρονης Διαδικτυακής Εκπαίδευσης (διαδικτυακά μαθήματα στην πλατφόρμα του Digital Workshop)* και τριάντα πέντε (35) ώρες Σύγχρονης Διαδικτυακής Εκπαίδευσης (webinars) με έμπειρους εκπαιδευτές από τον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ και όχι μόνο.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα βρεις σε αυτό το link.

 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πρακτική άσκηση ή τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα παρακαλώ να επικοινωνείτε απευθείας με τον ΟΑΕΔ στο a3@oaed.gr.

 

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι την 25 Οκτωβρίου 2020, στις 23:59.

 

*Σε περίπτωση που έχεις αποκτήσει ήδη την πιστοποίηση Βασικές Αρχές του Ψηφιακού Μάρκετινγκ από την Google, είσαι ένα βήμα μπροστά και δε χρειάζεται να την επαναλάβεις. Φιλικά, Η ομάδα του Grow with Googl

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News