Τι παίζει Σήμερα

Εβδομάδα Λογοτεχνίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, 18-23/11/2019

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1439

jeventimage

Μια σειρά εκδηλώσεων προώθησης και διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου «Πάρκο λογοτεχνικών ταξιδιών στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Ελλάδα - POLYSEMI».

 

Το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει μια «Εβδομάδα Λογοτεχνίας» στο πλαίσιο του έργου «Πάρκο λογοτεχνικών ταξιδιών στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Ελλάδα - POLYSEMI». Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και τα Εθνικά Ταμεία της Ελλάδας και της Ιταλίας.

 

Η «Εβδομάδα Λογοτεχνίας» διοργανώνεται από το Εργαστήριο Πληροφορικής στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες και θα λάβει χώρα μεταξύ 18-23/11/2019 σε κτήρια του Ιονίου Πανεπιστημίου στην πόλη της Κέρκυρας.

 

Η σειρά των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Λογοτεχνίας» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λογοτεχνικά, ποιητικά, θεατρικά, μουσικά και άλλα καλλιτεχνικά γεγονότα, εργαστήρια και σεμινάρια, καθώς και δύο διεθνή συνέδρια με την συνεργασία του Πανεπιστημίου του Μπάρι και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αντίστοιχα.

Όλες οι εκδηλώσεις απευθύνονται κυρίως στο ευρύ κοινό, αλλά και στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Ο κύριος στόχος των εκδηλώσεων είναι να φέρουν κοντά τους ερευνητές του POLYSEMI, τους μελετητές και τους ενδιαφερόμενους και να αναδείξουν τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι καινοτόμες προσεγγίσεις του έργου για την ενίσχυση των πλούσιων λογοτεχνικών και πολιτιστικών πόρων των Ιονίων Νήσων και της Μεγάλης Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα της «Εβδομάδας Λογοτεχνίας»:

https://polysemi.di.ionio.gr/index.php/el/1497-2/literary-week-gr/

Ιστορικό & ΤΑΒΜ

Ι. Θεοτόκη 72, Κέρκυρα,
26610 87329, 26610 87313

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News