Τι παίζει Σήμερα

Σεμινάριο «Σύνθεση Εδεσματολογίου και Εστιατοριακή Τεχνική» με τον Α. Νταουλιάρη, 16/11/2019

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 2925

jeventimage

Στην Κέρκυρα το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχειο Corfu Palace, θα διεξαχθεί από την innjobs.net, εξειδικευμένο σεμινάριο για το F&B Department, με θέμα «Σύνθεση Εδεσματολογίου και Εστιατοριακή Τεχνική» με εισηγητή τον κ. Νταουλιάρη Αργύρη.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδόχους, στελέχη τμημάτων κουζίνας, εστιατορίου, συνεδρίου, αγορών και για όλα τα επίπεδα.

 

Η θεματολογία που αναπτυχθεί θα είναι η εξής:

  • Κοστολόγηση και πρότυπη συνταγογράφηση
  • Σωστές αγορές και σωστή τιμή
  • Ποιοτικές διαδικασίες στο F&B σε σχέση με την παραγωγικότητα
  • Εστιατορική τεχνική
  • Τιμολογιακή πολιτική στο F&B
  • Ερωτηματολόγιο

 

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης από την Innjobs.net αλλά και πλήρες εγχειρίδιο διαδικασιών και τεχνικών F&B Management.

 

Το συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 120€. Για 2 συμμετοχές και άνω, το κόστος ανα συμμετοχή διαμορφώνεται στα 90€ η κάθε μια. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προταιρεότητας.

 

Ημερομηνία και ώρες διεξαγωγής σεμιναρίου: 10:00- 18:00 , 16 Νοεμβρίου 2019

 

Εγγραφές-Αιτήσεις συμμετοχής στο Corfuland shop, Αλβέρτου Κοέν 2.

Για πληροφορίες 26610-24744

(Δε-Πα 9:30-16:30)

 

Ο Αργύρης Νταουλιάρης είναι ο ιδρυτής της Innjobs.net, της μεγαλύτερης πλατφόρμας ευρέσεως εργασίας στον τουρισμό για ξενοδόχους και ξενοδοχοϋπαλλήλους. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής σε Ομίλους Ξενοδοχείων, Διευθυντής Ξενοδοχείου, Διευθυντής Επισιτισμού σε Ομίλους Ξενοδοχείων (Grecotel, Classical Hotels, Elounda Domes, Sheraton Sofia Balkan, Metropol Palace Belgrade, Amalia Group of Hotels –Athens, Nafplio, Olympia, Delphi, Kalambaka, Preveza). Έχει σπουδάσει Τουριστικά στην Ελλάδα με υποτροφία στον όμιλο της Accor στο Παρίσι και έχει ένα πτυχίο στο Marketing από την ΑΣΟΕΕ και ένα πτυχίο στην Τιμολογιακή Πολιτική και Στρατηγική Ξενοδοχείων από το Πανεπιστήμιο Cornell USA. Έχει διατελέσει καθηγητής στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, New York College, ΙΙΕΚ America, ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs, IIEK Ακμή, ΙΙΕΚ Palmier Bistro, στα μαθήματα της Λειτουργίας των Ξενοδοχείων, F&B Management, Sales & Marketing, F&B Cost Control, H/R (παραγωγικότητα προσωπικού, εργασιακές σχέσεις), όπως και έχει διατελέσει για χρόνια με το Kariera.gr και την TUV Nord σεμινάρια με θέμα την Ξενοδοχειακή Λειτουργία και το H/R Department. Είναι στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, σύμβουλος για ομίλους ξενοδοχείων, σύμβουλος για την τιμολογιακή πολιτική και στρατηγική των ξενοδοχείων αλλά και την λειτουργική επάνδρωση των ξενοδοχείων σε εργασιακό επίπεδο έως και σήμερα.

 

https://innjobs.net/

Facebook page: InnJobs

Καρ. Σερβίας 7

 

10563 Αθήνα

Τηλ: 6944-031691/ 6973-434146

Fax: 210-3304978

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News